Spartak u Turskoj – tri poraza i povreda Šimure

Fudbaleri Spartaka odigrali su i treću kontrolnu utakmicu, četvrtog dana boravka u Antaliji na dvonedeljnim pripremama. Subotičani su protiv trećeplasirane ekipe iz makedonskog prvenstva nastupili u kombinovanom sastavu sa pretežno mlađim igračima koji treba da se nametnu šefu struke. Spartak – Akademija Pandev 1:2

U prvoj utakmici u Turskoj, Spartak je poražen od Šahtjora iz Soligorska sa 2:0 a u drugoj, protiv ukrajinske ekipe Olympik (0:4) ozbiljnije se povredio Noboru Shimura.

Miljenik subotičke publike pred početak zimskih priprema vratio se sa pozajmice u redove Spartak Ždrepčeve krvi. Opravdano se od njega mnogo očekivalo u nastavku sezone. Na veliku žalost, na današnjem meču protiv Olympik Donetska se povredio i sa terena odnešen u bolnicu. Stradala mu je ligamentalna kost i već sutra će biti operisan.

fkspartak.comKOMENTARI

 1. Indijanac kaže:

  Jao, Šime, nabili ti neku žensku spavaćicu, ja na brzinu mislio da su neku ženu sa gipsom na nogama stavili na bolnički krevet da se porađa.

 2. Zapad desno kaže:

  Vratio se Šime!

 3. :-) kaže:

  Na pripremama nižu poraze, a kad počne prvenstvo biće same pobede…. Al kad bi se zaje….li. – Drago mi je što vidim da se Šimura vratio, bila je onomad reklama:”Vratio se Šime”

 4. Kolega kaže:

  Želim mu brz i uspešan oporavak!

OSTAVITE KOMENTAR