Spartak – Vojvodina bez publike

Vlada Srbije doneće danas odluku da se fudbalske utakmice u zemlji igraju bez prisustva publike, najavila je premijerka Ana Brnabić.

“Moja molba i u konsultaciji s stručnjacima je bila da, ipak, ne dozvolimo publiku na fudbalskim utakmicama. Svi su se složili i danas ćemo na sednici vlade doneti odluku da zabranjujemo publiku na fudbalskim utakmicama”, rekla je Brnabić novinarima nakon sastanka sa stručnjacima.

Premijerka je rekla da je stav stručnjaka da je to više psihološko važno, nego što ima nekog stručnog opravdanja, budući da su fudbalske utakmice manifestacije na otvorenom, ali će, kaže, vlada, ipak doneti odluku o utakmicama bez publike.

Brnabić je navela da je po pitanju prisustva publike na fudbalskim utakmicama različita odluka donošena od zemlje do zemlje.

Ona je dodala da je u nekim zemljama dozvoljeno prisustvo publike na mečevima, ali da u tom slučaju postoje posebne mere kojih se publika pridržava, poput onih da je prodaja karata samo elektronska, da je svako drugo mesto popunjeno…

U Subotici Spartak u vojvođanskom derbiju dočekuje Vojvodinu.

Raspored 26. kola: Subota: TSC – Radnik (14.00), Voždovac – Partizan (15.30), Javor – Čukarički, Mladost – Inđija, Radnički Niš – Mačva, Spartak – Vojvodina (16.00), Crvena zvezda – Napredak, Proleter – Rad (18.00).

Tabela: Crvena zvezda 66 bodova, Partizan 55, Vojvodina 54, TSC 47, Čukarički 46, Radnički 39, Spartak 36, Voždovac 35, Mladost 34, Radnik 29, Napredak 26, Proleter 25, Javor 23, Inđija 19, Rad 15, Mačva 13.

 

TanjugKOMENTARI

  1. BvB 09 kaže:

    Dozvoljena su okupljanja do 100 ljudi, u čemu je problem?

OSTAVITE KOMENTAR