Spartakova revija

Kao prošle nedelje  Novosađani, tako je i subotički fudbalski klub sada dočekao navijače na stadionu sa prigodnim štampanim izdanjem. Specijalno za ovu utakmicu, tu je par reči o aktuelnom fudbalskom trenutku, rezultati, tabele…

 

Lep način da se poseta stadionu učini zanimljivijom. U tu svrhu, svoj show su imali i Blue marines, jedino igrači nikako da preduzmu nešto po tom pitanju.

 

Ne bi bilo loše kada bi i celo sportsko društvo Spartak, bar polugodišnje izdavalo svoj bilten sa podacima o drugim sportskim sekcijama. Za 66 godina postojanja ove velike sportske porodice, ostalo je premalo arhive, monografija i materijala za istraživanje danas. Klubovi su često na milost i nemilost ljudi i vremena ali je tu zavičajno odeljenje Gradske biblioteke koje predano čuva sve što je štampano a vezano je za naš grad.

 

 

 KOMENTARI

  1. jasna kaže:

    gde moze da se nabavi spartakova zastavica,bedz ili znacka.volela bih to za svoju kolekciju

  2. Lansky kaže:

    Najveći izbor značaka i suvenira raznih lokalnih i drugih klubova, može se povoljno naći na sajmu kolekcionara s jeseni i proleća. Pošto si propustila ovaj oktobarski skup, sledeći je u martu. Može se ponešto novijih rekvizita naći na jednoj tezgi u velikoj sali buvljaka a često ima i na Limundo aukcijama. Vidi :

    http://www.limundo.com/pretragaLimundo.php?bRedirect=1&txtPretraga=spartak+subotica&Submit=Tra%C5%BEi

OSTAVITE KOMENTAR

+ 21 = 26

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 9 + 12 ?
Please leave these two fields as-is: