Spartakove reprezentativke

Violeta Slović na treningu

 

U Prvoj ligi Srbije u fudbalu za žene ove nedelje je pauza zbog reprezentativnih obaveza igračica. U seniorskoj reprezentaciji Srbije trenutno se nalaze tri igračice ŽFK Spartak-Jaffe: golmanka Ana Ivanov, srednjak Violeta Slović, i napadač Mirela Tenkov. Ove tri Spartakove igračice će u okviru kvalifikacija za EP 2013, u subotu 22. oktobra, odigrati utakmicu sa reprezentacijom Slovenije u Lendavi. U poslednje dve prijateljske utakmice Srbija je bila bolja od Slovenki (3:2 i 1:0). Pre mesec dana seniorke Srbije su izborile nerešen rezultat sa izuzetno jakom selekcijom Engleske, dok su reprezentativke Slovenije izgubile sa 4:0.

 

Bez obzira na ishod ove utakmice za igračice i klub je značajno sticanje međunarodnog iskustva, a posebno što ŽFK Spartak-Jaffa i u ovoj takmičarskoj sezoni velikim koracima grabi ka šampionskoj tituli koja će klubu omogućiti ponovni izlazak kluba na međunarodnu scenu.

 

 

Ove godine ŽFK Spartak je u Subotici organizovao kvalifikacioni turnir UEFA Lige šampiona, ali nažalost nadležni u lokalnoj samoupravi (i medija pod njihovim patronatom) ovu manifestaciju nisu shvatili kao odličnu priliku za promociju grada, pa turnir nisu ni podržali niti promovisali.KOMENTARI

 1. XoR kaže:

  nadlezni nije mogao da se ugradi?

 2. Anonimni kaže:

  Mediji su shvatili da je to bila odlicna prilika da celnik kluba vrati privatne dugove , ali…      klasicni prevaranti…

 3. ZFK Spartak kaže:


  Mediji su shvatili da je to bila odlicna prilika da celnik kluba vrati privatne dugove , ali… klasicni prevaranti…

  ???
  Molili bi gospodina-gospođu da pojasni svoj komentar, hvala!

OSTAVITE KOMENTAR

42 + = 48

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 8 + 13 ?
Please leave these two fields as-is: