Spartaku pojačanje iz Partizana

Posle, po mnogima, iznenadjujuće dobre polu sezone, Spartak dočekuje drugi deo sezone sa velikim ambicijama.
Subotičani su na zimsku pauzu otišli sa pete pozicije. Do sada je sakupljeno 23 boda pa sada zaostaju samo bod za Vojvodinom i OFK Beogradom koji dele treću poziciju. Spartak u prolećni deo ulazi oslabljen odlaskom napadača Predraga Mijića koji će svoju karijeru nastaviti u beogradskom Partizanu.

Slika

U suprotnom pravcu, put Subotice, po svemu sudeći krenuće Siniša Stevanović. Prema dogovorima koji bi trebali biti završeni krajem nedelje, mladi defanzivac u našem gradu boraviće do kraja sezone na pozajmici.

Slika

Siniša Stevanović je svoju sportsku karijeru započeo baveći se karateom. Na jednom fudbalskom turniru medju beogradskim srednjim školama, zapazili su ga tadašnji asovi partizana Saša Ilić i Danko Lazović i preporučili ga Teleoptiku. Za prvi tim Prtizana zaigrao je 2009. godine.
Visina:176cm
Težina:70kg
Pozicija: desni bek
Glavne odlike ovog igrača su žustrina, brzina i snaga u duelima. Nadajmo se da će svojim kvalitetom doprineti što boljem plasmanu Spartaka!KOMENTARI

  1. Dominusetdeu kaže:

    Sjajno pojacanje,za ovu nasu ligu,odnosno njen nivo kvaliteta i mastovitosti,borbenost je ipak mnogo bitna,
    dakle fajteri pobedjuju kao i oni koji ne piju(mnogo i ne puse),nije potrebno nesto mnogo drugih stvari,a ovaj decko sasvim sigurno navedene uslove ispunjava!I zaista dobar dogovor,tako uvek treba sa vecitima,prodas m jednog i trazis da ti ustupe 2/3 perspektivna fajtera koji ce bit motivisani da se vrate.Kao stranci koji dodju kod DV.
    P.S. Zolt je Grobar :)

  2. djomla kaže:

    Na žalost jedini način da neki sportski kolektiv funkcioniše je da se bavi "trgovinom" mladih talenata. Dule Vujošević je taj sistem razvio i usavršio zbog toga je KK Partizan mnogo uspešniji od bilo kog drugog kolektiva u Srbiji. Spartak, ako želi da ugrozi veliku četvorku (Partizan, Zvezda, Vojvodina i OFK Beograd) moraće da krene tim stopama i da prihvati taj princip poslovanja u savremenom sportu. Mislim da su i sami toga svesni, pa zato i ulažu u omladinski pogon kluba.

OSTAVITE KOMENTAR

+ 57 = 63

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 7 + 3 ?
Please leave these two fields as-is: