Spartaku prvi meč plej-auta

Spartak – Novi Pazar junior 3:0 (25:20, 25:21, 25:22)

 

Spartak je u Subotici slavio pobedu protiv Novog Pazara u prvom meču plej-auta za popunu Viner štetiše Super lige. Domaći su za 80 minuta stigli do prvog trijumfa, u seriji koja se igra na tri pobede. Naredni meč je na programu u utorak, 16. aprila u Novom Pazaru.

 

U prva dva seta Spartak je dominirao, lako je osvajao poene, imao veoma dobar napad… To se posebno odnosi na Crnjanskog, koji je bio gotovo nepogrešiv, ali je vrlo dobar bio i Uroš Kecman, pa i Luka Medić.

 

Poveo je Spartak sa 8:5, imao je i „plus šest“ na drugom tahničkom tajm-autu (16:10) i već tada je bilo jasno da će domaćima pripasti prvi set. Subotičani su bez ikakvih problema stigli do startne prednosti – 25:20.

 

Gotovo identičan tok imao je i drugi period, jedina razlika je u tome što je Novi Pazar osvojio poen više nego u prethodnom – 25:21. Gosti su šansu da ovaj meč učine zanimljivijim propustili u trećem setu.

 

Vodili su sa 16:14, međutim nisu izdržali pritisak. Subotičani su uspeli da preokrenu (21:19), a potom i da privedu meč kraju – 25:22.

 

 

WienerligaKOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR