SPO: Licemernost SPS-a zbog slučaja Fidelinke

ГО СПО упутио још пре годину и по дана захтев, да се утврди ко је крив за уништење фабрике Фиделинка, а до сада није добио никакав одговор, navode u saopštenju.

 

Поздрављамо одлуку ГО СПС у Суботици да формира стручни тим који ће анализирати стање и тражити да се утврди истина о потпуном уништењу и пљачки у Фиделинци.

 

Указујемо такође, да је нажалост тачна  и констатација ГО СПС-а,  да је у привреди Суботице алармантна ситуација. Уништени су 29. nовембар, Агрокомбинат, ТУП Палић и многа друга суботичка предузећа, чији су руководиоци у фази уништења били управо стручњаци СПС-а из деведесетих година, а многи су и дан данас перјанице СПС у Суботици.

 

Уместо тога што на лицемеран начин позивају полицију и тужилаштво да реагују, а део су локалне и републичке власти, прави одговор како је уништена Фиделинка и да ли је у питању пљачка, ГО СПС ће добити ако пита председника своје партије и министра полиције и затражи да се са највишег нивоа покрене истрага о криминалној пљачки компаније Фиделинка, naveo je GO SPO u svom saopštenju za medije.KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

+ 53 = 56