Sportska najava

Kada se budete zasitili šunke i kobasice evo gde možete da odete, ako ne da se bavite sportom, onda barem da odgledate nešto.
Košarka
Za ovaj vikend, u našem gradu se igra finalni turnir juniora Vojvodine. Utakmice će se igrati u petak od 15:00h, u sbotu od 13:00h, i nedelju od 13:00h. Na ovom turniru će učestvovati četiri ekipe, a to su kk Spartak, KK Hajduk, KK Kris Kros i KK Dinamo. Igra se po principu "svako sa svakim", Pa ekipa koja bude sakupila najviše bodova, postaće šampion Vojvodine.
Raspored utakmica:
Slika

Košarkaški Spartaka ove nedelje takodje igraju u Subotici. Dočekuju Novi Sad MT. Ovaj duel će se odigrati u subotu u 17:30h u Hali sportova
Ostali parovi
Slika

Fudbal
Pred igračima FK Spartak Zlatibor vode je veliki zadatak, da dokažu svoj kvalitet pred jednim od dva velikana našeg fudbala, iako ove godine nisu baš nešto veliki, beogradskim Partizanom. Zanimljivo je da zbog male razlike izmedju Crvene Zvezde i Partizana u borbi za titulu, utakmice sa njihovim prvim pratiocem, FK Spartak Zlatibor vodom, su od velikog značaja. Tako bi Subotičani mogli odigrati značajnu ulogu u razvoju prvenstva. Ova utakmica se igra u Beogradu u subotu 03.04.2010 18:00h
Ostali parovi:
Slika

Odbojka
Ono što ovih dana najviše zaokuplja Subotičane je ženska odbojka, i to ne samo zbog lepote igračica, već i zbog izuzetnih rezultata koje ŽOK Spartak postiže ove sezone. Da podsetimo da se naše devojke nalaze usred polufinalne serije i vode 2:1 u pobedama protiv ekipe Tenta iz Obrenovca. Sutra 03.04.2010. će na gostujućem terenu u Obrenovcu Subotičanke imati drugu priliku da se probiju do finala. NAPRED DEVOJKE!!!

Rukomet
Rukometaši Spartak Vojputa gostuju u Kaću gde će igrati protiv četvrte ekipe na tabeli, ekipe RK Titel Džon Dir. Utakmica se igra u Kaću u subotu 03.04.2010. od 19:00h.
Ostali parovi
Slika

Vaterpolo
Ekipa VK Spartaka u nedelju dočekuje ekipu VK Dinama. Biće ovo duel osmo plasirane i deveto plasirane ekipe pa se očekuje vrlo neizvesna utakmica.
Ostali parovi
SlikaKOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

3 + 4 =

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 10 + 10 ?
Please leave these two fields as-is: