Sprečeno krijumčarenje 30 kilograma marihuane

U vozilu crnogorske registracije mađarski carinici su na graničnom prelazu Horgoš – Reske na ulazu u Mađarsku otkrili 30 kilograma marihuane – objavio je portal "Vojvodina danas".

 

marihuana-trava-droga-jpg_660x330Prema rečima portparolke Regionalne direkcije nacionalne kancelarije za južni region Mađarske Eve Nemedi Varga službenici su se odlučili za detaljan pregled crnogorskog vozila na osnovu slučajnog izbora.

 

Nakon što je vozilo ušlo u zatvorenu prostoriju za preglede vozila, službenici su odmah osetili karakterističan miris marihuane i nakon detaljnog pregleda u skrivenim delovima otkrili su 33 paketa marihuane, teške ukupno 30 kilograma u vrednosti od 75 miliona forinti , odnosno oko 250.000 evra.

 

Vozač, državljanin Crne Gore predat je policiji i protiv njega je pokrenut postupak zbog posedovanja droge.KOMENTARI

  1. zorandjala kaže:

    vec odavno razmisljam kako uvek obavestenja sa madjarske strane zar sa nase nema carina.dali ako neko prodje nasu carinu i uhvate ga madjari nasi carinici odgovaraju zbog propusta u radu,a to se dogadja svakodnevno. nasi znaju samo one sto prenose do 100eura robe maltretiraju i kinje ljude.a u svoj posao se nemesaju .kolko smo nekada lmali elitnu carinu toliko sada imamo indolentnu i nesposobnu.a sve to mi placamo.

OSTAVITE KOMENTAR