Sprečeno krijumčarenje nepoznate supstance

Carinici su noćas, oko 01.30 časova, u saradnji sa graničnom policijom, na prelazu Horgoš sprečili krijumčarenje preko 51 kilograma nepoznate praškaste materije.

Tokom noći se na ulazu u zemlju pojavio kombi sa autoprikolicom, novosadskih registarskih oznaka, kojim je upravljao srpski državljanin. Na pitanje carinika šta ima da prijavi, vozač je rekao da želi da prijavi polovno putničko vozilo ”Reno Senik” koje je prevozio na prikolici i lični prtljag. Carinik, međutim, nije bio ubeđen da je to sve, pa je odlučio da dodatno pregleda unutrašnjost kombija i tom prilikom ispod zadnjeg sedišta zatekao 12 kutija neprijavnjene robe.

 

Iako se na kutijama nalazila oznaka da se unutra nalazi đubrivo, uporni carinik ih je otvorio i u unutrašnjosti umesto đubriva zatekao nepoznatu praškastu supstancu zapakovanu u plastične kese sa ziper zatvaračima. Boja i ganulacija pomenute supstance nije odgovarala oznakama na kutijama i dodatno je pobudila sumnju da se zapravo radi o nekoj psihoaktivnoj supstanci.

 

Merenjem je ustanovljeno da se u kutijama ukupno nalazilo 51, 110 kg nepoznate supstance, koja je potom, zajedno sa vozačem kombija, predata i u dalju nadležnost policije. O kojoj i kakvoj supstanci se radi, biće poznato tek  nakon detaljnih laboratorijskih analiza.KOMENTARI

 1. Kertvaros kaže:

  Uspesno je spreceno krijumcarenje, niko pojma nema – cega. 😀

 2. sale024 kaže:

  GMO djubrivo 😀 zato je tako promenilo boju 😉

   

 3. ANTIGLOBALIST kaže:

  SIGURNO NEKI TERORIST PRIPREMA NAPAD NA DEMOKRATIJU !!!

OSTAVITE KOMENTAR