Sprečeno krijumčarenje robe

Carinici u Subotici sprečili su četvoricu Palestinaca da ilegalno pređu granicu u teretnom vozu koji je saobraćao od Grčke ka Mađarskoj, saopštila je juče Uprava carina Ministarstva finansija Srbije, a prenosi agencija Beta.

U saopštenju se navodi da su se dvadesetogodišnji Palestinci sakrili u prikolici kamiona utovarenog na vagon teretnog voza koji je saobraćao od Soluna ka gradu Sopron Hatar u Mađarskoj. Oni su se u teretnom vozu našli tako što su prosekli ciradu na krovu kamionske prikolice u koju su zatim ušli.

Pronađeni su juče na carinskoj ispostavi Železnička stanica Subotica, bez ličnih dokumenata i novca, a sami su izjavili da su državljani Palestine. Kako se navodi, predati su pograničnoj policiji.

Carina Srbije sprečila je tokom prvih majskih dana nekoliko pokušaja krijumčarenja robe.

Na graničnom prelazu Horgoš, u mercedesu kojim je upravljao N.M. iz Vučitrna, otkrivena je veća količina srebrnog nakita, bižuterije, naočara za sunce, mini dvogled, lanci za motorne testere i senzori za parkiranje, vrednosti oko 9.000 evra.

Na graničnom prelazu Horgoš, u kombiju marke "folsvagen", kojim je upravljao M.G. iz Uroševca, otkrivena je veća količina dečijih kupaćih kostima marke "alajv", čija je vrednost 4.706 evra.KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

+ 39 = 47

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 9 + 13 ?
Please leave these two fields as-is: