Sprečili krijumčarenje 700 kesica oralnog gela za potenciju

Carinici na graničnom prelazu Horgoš, juče su sprečili pokušaj krijumčarenja 700 kesica oralnog gela za potenciju ”Kamagra”. Pomenuti preparat je otkriven na izlazu iz Republike Srbije u autobusu švajcarskih registarskih oznaka koji saobraća na relaciji Novi Pazar –Bern.

 

 

Na pitanje carinika šta imaju da prijave za carinsku kontrolu, vozač i putnici su odgovorili da nemaju ništa.

 

Detaljnom kontrolom, tokom koje je korišćen i mobilni skener, otkriveno je da se u frižideru autobusa nalazi 50 pakovanja po 7 gelova za potenciju ”Kamagra”, dok su u kesi za đubre pored vozačevog sedišta otkrivene dve kutije plazme u kojima je pronađeno još 50 pakovanja po 7 gelova istog preparata.

 

Protiv vozača, državljanina Srbije iz Novog Pazara, koji se i prijavio kao vlasnik neprijavljene robe, pokrenut je prekršajni postupak. On je izjavio da je preparat za potenciju trebalo da preda bratu u Cirihu.

 

”Kamagra” se kao i drugi slični preparati koristi u lečenju impotencije, jer sadrži supstance koje utiču na cirkulaciju i povećavanjem prokrvljenosti omogućava erekciju. ”Kamagra” potiče iz Indije i po sastavu i dejstvu odgovara mnogo skupljoj i poznatijoj „Vijagri“.KOMENTARI

  1. Neša kaže:

    Uh, ala će ovih dana da se na granici diže. Rampa, naravno  🙂  

OSTAVITE KOMENTAR