Sprema se oproštajna utakmica

Ekipa Spartaka će u poslednjem kolu Superlige dočekati Voždovac, u nedelju od 18 časova, ali danas je na Spartakovim zvaničnim stranicama na društvenim mrežama najavljena još jedna utakmica.

Zakazana je za 22. maj od 18 časova na Gradskom stadionu u Subotici, a u centru pažnje biće dugogodišnji kapiten Spartaka Vladimir Torbica.

Tom revijalnom utakmicom, on će i zvanično okončati dugogodišnju karijeru koju je uglavnom proveo u Spartaku, čiji je član još od 2008. godine.

Torbica će u septembru ove godine proslaviti 39. rođendan, a ove sezone je u dresu Spartaka upisao 21 nastup i postigao jedan gol.

 

sportske.netKOMENTARI

 1. Subotica moj grad kaže:

  Torba legendo ostani u klubu kao trener

 2. BMSU kaže:

  Jedan je Torba kapiten!

 3. Kum Billy kaže:

  22.05.je sreda. Ne mozes ljude naterati na stadion vikendom a kamoli sredom. Nece biti 300 ljudi sa sve igracima. Umesto da se utakmica odigra u nekom subotnjem ili nedeljnom terminu da bi se ipak privuklo malo vise ljudi,što Vladimir apsolutno i bezuslovno zaslužuje,utakmica u sredu. Mogli su u ponedeljak ujutro da organizuju,isti bi efekat imalo.

 4. Đilasovac kaže:

  U pravu si. Zašto se žuri, mogla je ta utakmica i u jesen ili pre početka sledećeg prvenstva. Ovako će da se zbrza, da mogu da kažu da su ga ispratili, a ono kurac.

 5. pera kaže:

  2017 na vestima ste se na vasem sajtu radovali i ponadali da ce moci Spartak i Subotica da se dice titulom prvaka Vojvodine.Vidim sada cutite.Nikakve vesti o tome ne pisete.Nema radovanja? Po cijem nalogu?

 6. bac Vranje kaže:

  @ pera
  pa sa obzirom da je Zvezdi priznata ,automatski moraju i Spartaku jer se tada prvenstvo igralo po savezima,ali Spartak nije beogradski klub

OSTAVITE KOMENTAR