SPS se ne rukovodi isključivo ličnim interesima

Gradski odbor Socijalističke partije Srbije u Subotici nije adresa na koju Subotičani treba da se obraćaju da bi iskazali svoje nezadovoljstvo radom direktora JKP Toplana Subotica i JKP Subotica-gas i visokim računima koje su za njihove usluge dobili. Socijalisti saosećaju sa revoltiranim građanima, ali napominju da za stranačko zapošljavanje ni direktora ovih preduzeća, a ni svih drugih nisu odgovorni.

 
Gradska organizacija SPS ostaje građanska opcija i u svojim redovima ima mlade, stručne, nekompromitovane i iskusne ljude različite vere i nacije, a iznad svega čestite, koji se ne rukovode isključivo ličnim interesima. Sa takvima smo na vreme raščistili i oni više nisu naša briga, nego briga onih političkih partija koje su im ukazale poverenje i omogućile da nestručno upravljaju gradskim resursima.

 
Gradski odbor SPS u Subotici poziva gradonačelnika i čelnike partija koje upravljaju našim gradom, a to su Savez vojvođanskih Mađara, Srpska napredna stranka i Pokret socijalista da preuzmu odgovornost za poslovanje gradskih preduzeća, što podrazumeva i punu političku odgovornost, jer je osnovni cilj svake gradske uprave da građani budu zadovoljni komunalnim uslugama koje im grad pruža.

 
INFORMATIVNA SLUŽBA
GRADSKOG ODBORA SPS U SUBOTICIKOMENTARI

  1. Moje ime kaže:

    Aj’ više i od vas mi je muka. Kada ćete nam više sjašiti s grbače? Sve moj do mojega, i kad god dođu izbori, nađe se, srećom sve manje, izgubljenih da glasaju za vas. Pa dokle više?

  2. Veseli repic kaže:

    srneca ledja i sopsku!

  3. JAPAJA kaže:

    Videli smo mi vas na delu u liku i delu Derve Ahmetovica. Ni veceg lopova ni lazova.

OSTAVITE KOMENTAR