Sređen put u Ljutovu

Nakon protesta meštana naselja Ljutovo, čijim se ulicama odvozi pesak na gradilište Y kraka autoputa, a zbog čega je bila ruinirana jedna od glavnih saobraćajnica koja delove ovog naselja povezuje sa gradom, započela je i njihova rekonstrukcija.

Slika

Na žalbe meštana upućene i subotičkom gradonačelniku, reagovala je saobraćajna inspekcija, te je šabačko građevinsko preduzeće „Interkop“, izvođač radova na autoputu, put popravilo i učinio prohodnim. Građani su veoma zadovoljni urađenim poslom, i kažu da ulica koja je bila pretvorena u živo blato sada izgleda bolje nego Aleja Maršala Tita.

Izvođač radova je radi boljeg funkcionisanja svoje mehanizacije na taj put bio nasuo zemlju iz njiva, koja je nakon kiša postala neprohodna, te su meštani bili gotovo onemogućeni da izlaze iz svojih kuća i odu do prodavnice ili grada, a čak je i „Mlekara“ imala problema sa dovozom mleka od svojih kooperanata. „Interkop“ je ovim pokazao da je ipak odgovoran, kažu meštani, doskora prilično ljuti zbog ruiniranja ulice.

Izvor: DanasKOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

+ 55 = 64

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 6 + 9 ?
Please leave these two fields as-is: