SRS – Zakon dozvolio političku prostituciju

SRS u susret predstojećim lokalnim izborima podseća građane Subotice da je lokalni parlament od konstitusianja 2012. pa do danas promenio više puta sastave, broj i članove odborničkih grupa.
Brojne liste koje su učestvovale na izborima i ideje za koje su građani glasali nestajale su u cilju političke prostitucije koju je dozvolio zakon po kome odbornik može da raspolaže svojim mandatom što se ispotavlja kao loše rešenje, jer nijedna odbornička grupa nije zadržala broj mandata koji je osvojila do danas.

 
Takozvani preletači su preletali od jedne, druge ,treće stranke sve sa parolom u interesu građana,da bi se kasnije ispostavilo da su dobijali zaposenja u lokalnim preduzećima i brojnim upravnim odborima.
Pozivamo aktere tih događaja da nezaborave te detalje iz svojih biografija, da podsete birače koji budu glasali za njih, a mi radikali izaći ćemo sa nekompromitovanim i ljudima koji će štititi interese grada.
Iskoristićemo sve zakonske metode zaštite osvojenih mandata da broj osvojenih mandata bude isti i na početku i na kraju idućeg mandata Skupštine Grada Subotice.

 
Srpska radikalna stranka , Gradski odbor SuboticaKOMENTARI

 1. mibl kaže:

  Mislim da bi Radikali trebalo da se uopšte ne javljaju – naročito u Vojvodini

 2. Megille kaže:

  Podržavam vaš ispravan stav po tom pitanju. Najdrastičniji primer Nenada Ivaniševića koji kao nepoznati političar u bojama DS napredovao čak do direktora gerentološkog centra. Kasnije taj Ivanišević prešao u Vućićevu partiju SNS da bi danas imao bezbroj državnih funkcij i zaduženja. A koliko ima takvih političkih kameleona koji menjaju partiju kao čarape. Istovremeno birače niko ne pita. Treba da se napravi red u ovim političkim mahinacijama. Želim vam puno uspeha.

 3. Mister No kaže:

  Da Bog da crko rock & roll, kad ga svako svira – Elvis J Kurtovic ( Mirko Srdic ).

 4. deki kaže:

  Ako je već zakon dozvolio političku prostituciju onda je red da Mirko Bajić otvori javnu kuću.

 5. Pravdoljub kaže:

  Šta reći,u ovom pogubnom trenutku za sve nas? Ko je mlađi i ko se ne seća devedesetih taj Vam može i poverovati. Može se poverovati Vama i Vašem „pobedniku Haškog tribunala“. Tako me nešto ovo podseti na pokojnog nam Slobodana koji devedeset i devete reče da smo mi pobedili NATO. Mi pobedili? Gde je onda KiM? Gde je sve ono što nam svi Vi obećaste. Pijuni, nemogu Vas nazvati političarima, Vi ste identični poput sijamskog blizanca,sa svim ostalim PIJUNIMA. Gde god bilo ko od Vas pođe tu stvara svađu i neslogu među narodom. Bili ste učesnici ratova. Ajde navedite jedan primer gde ste pomogli bivšim borcima, a da isti nisu u nekoj stranci bliskoj vlasti. Zađete li nekada po selima? Imate li svedočanstvo da ste nahranili neku porodicu? Ustvari ….Šta Vi hoćete? Hoćete opet po 10 evra(tada maraka) za prelazak granice,hoćete opet poreze za mobilne,porez za aute iznad određene kubikaže? Za granicu se niko i ne brine Vaš pitomac je sa severne strane svojim zaslugama osigurao da niti ptica nemože proći. Da ste nešto rekao bih Vam da se stidite. Ovako Vam kažem. Pomozite i založite se LIČNO za neku porodicu,za starce,za bolestnu decu.

OSTAVITE KOMENTAR

45 + = 54

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 10 + 5 ?
Please leave these two fields as-is: