SRS: Dogovoren pravac predizborne kampanje

Na trećoj sednici Centralne otadžbinske uprave, održanoj 23. januara 2016. godine usvojena su određena kadrovska pitanja i načelno je dogovoren pravac predstojeće predizborne kampanje. Potvrđen je i izbor Nemanje Šarčevića na mesto predsednika Severnobačkog okružnog odbora. Donešene su i smernice za predstojeće parlamentarene, pokrajinske i lokalne izbore.

srpska radikalna stranka

Srpska radikalna stranka će voditi skromnu kampanju od vrata do vrata, od mesta do mesta. Na prva mesta izbornih lista Srpska radikalna stranka postaviće pripadnike nacionalnih i verskih manjina.

Dr Vojislav Šešelj je istakao da prema pouzdanim istraživanjima javnog mnjenja do kojih je došao Srpska radikalna stranka računa na preko 20 posto podrške biračkog tela

10295317_949886175065274_4267408916707872073_o

Severnobački okružni odbor SRSKOMENTARI

 1. Dejan kaže:

  20% podrške?! Bahahaha… Mozda bi dogurali do 10-15% da izađu u koaliciji sa DSS i Dverima, ovako nek budu srećni ako prođu cenzus.

 2. herkul_PAORo kaže:

  takođe uspiJešno poliJepiše svoj reklamni materijal na bandere u centru! ono što se posle skida sa dletom ili porefarbava. bravo, jer koga boli za gelendere..

 3. mujo kaže:

  Baš me zanima koji bi bili ti „predstavnici verskih i nacionalnih manjina“ koji bi stavili svoje ime ispod ove nakaze.Doduše,budala ima na svakom koraku…..

 4. adkersu kaže:

  Pamteći šta su sve radili i kakvom ideologijom su se vodili ono „od vrata do vrata“ mi se baš ne dopada: da li su u pitanju vratovi (bilo je onomad nastradalih vratova – „od mesta do mesta“) ili su u pitanju vrata kao imenica koja znači ulaz u neki zatvoreni prostor. Sada kažu da će to biti „skromno“. Utešno, nema šta.Sikter iz Subotice!

 5. Vesko kaže:

  Uzivali smo za vreme vase vlasti, kao sto i sada uzivamo sa vasim bivsim kadrovima u ovoj vlasti, kako na lokalu tako i na visim nivoma vlasti, kojima potporu daju i poslanici iz redova SVM.

 6. JaPaDa kaže:

  Kradikali

 7. eeeee kaže:

  treba zabraniti ovu stranku

 8. stormwatch kaže:

  Dogurace do 250 glasova i to je to.

OSTAVITE KOMENTAR