SRS: Nebriga o građanima Palića

Jedna od tema na održanoj konferenciiji za štampu Srpska radikalne stranke bila je trenutno stanje u ulici Lopudska i Prežihova Vorenca na Paliću i problema građana pri eksplataciji peska.

"Gradska uprava na čelu s gradonačelnikom kao ni Direkcija za izgradnju grada, nema sluha za probleme stanovnika gore pomenutih ulica mada su u obavezi da taj problem reše jer je on u nadležnosti napred pomenutih institucija" navodi se u saopštenu SRS.

Slika

"Srpska radikalna stranka optužuje ovu nebrigu o građanima i napominjemo da ćemo učiniti sve da se ove dve ulice revitaliziraju i da se svi objekti koji su oštećeni vrate u prvobitno stanje."

U saopštenju SRS obaveštava građane Palića da će u subotu 06.11.2010. godine sa početkom 09,00 do 11,00 časova kod pijace u centru Palića prikupljati peticiju koja će biti predana Direkciji za izgradnju grada i gradonačelniku.

"Ukoliko garadonačelnik i Direkcija i dalje nebudu imali sluha da reše ovaj problema kontaktiraćemo nadležna ministarstvima" navodi se u saopštenu.KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

+ 12 = 21

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 4 + 6 ?
Please leave these two fields as-is: