SRS: Prijavite stranačke aktiviste

SRS upozorava građane da obrate pažnju prilikom poseta raznih stranačkih aktivista njihovim domovima. Sve stranke imaju pravo da propagiraju svoje programe i da nude propagandne materijale, ali nemaju pravo da koriste birački spisak i podatke iz istoga.

aktivisti

Takođe upozoravamo građane da svakoga ko ih pita za koga će glasati i razloge zašto da ili zašto ne, ako to aktivisti evidentiraju u neke kolone da ih prijave nadležnim organima jer svako ima pravo na svoj demokratski izbor.

Ukazujemo i na moguću korupciju i nuđenje raznih paketa ili novčanih nadoknada u zamenu za glasove što je takođe suprotno zakonu i ukoliko uočite takve slučajeve pozivamo vas da ih prijavite nadležnim državnim organima.

 

Severnobački okružni odbor SRSKOMENTARI

 1. Rastafarijanac kaže:

  Gospodo iz napreDNE stranke, ništa ne brinite. Kada na moju kapiju dođu aktivisti vaše stranke, ja ću ih oterati u pi*ku materinu, pa bili originalni ili falsifikati.

 2. rax kaže:

  ko ovo sme da prijavi nadleznima,ko su nadlezni? juce su bili kod nas i rekli doci ce opet za 2 nedelje.

 3. stormwatch kaže:

  Zasto su besomucna zivkanja na fiksne telefone od strane sns-a vec uveliko pocela?

  A vi iz srs-a ista ste banda kao i vas mladji brat sns.

 4. Mister No kaže:

  O kakvim paketima je rec ? Ako se radi o lunch paketima to bih prijavio nadleznima , ne prodajem se za buraniju . Ako su u pitanju kes ili dobro radno mesto moguc je dogovor . Ozbiljne ponude slati u zapecacenoj koverti sa sifrom primamo mito ili ne prodajemo se za male pare .:)

 5. Lenin kaže:

  Primim mito a glasam za Kobasicu.Otkud će znati?Pa neće vala čoveku da stoje iza leđa?Možda skrivena kamera?Ja sam za bojkot.Ali ako mi ponude neku solidnu svoticu možda i odem glasati.A onda ću svoj vokš dati onom ko ima najmanje šanse da prođe.Makar ko to bio.Hahahahaha…Sad se setio onog Borinog projekta;POP…E,za tako nešto.Za Muju Lopova… 😀

 6. atila kaže:

  nek on meni prvo da pare pada vidimo kakocemo daje .a ne prvo glasaj pa posle kur….c u dupe kakosmovec navikli od politicara bilo koje partije

OSTAVITE KOMENTAR

+ 28 = 34

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 2 + 13 ?
Please leave these two fields as-is: