Srušio se veliki platan na Paliću

Ogroman platan u centru Palića srušio se sam od sebe, na sreću nije bilo ni povređenih niti materijalne štete.

Na parkingu u centru Palića, kod prodajnog centra na Horgoškom putu je vetar iz korena srušio jedan ogroman platan. Nije bilo ozleđenih, niti je pričinjena materijalna šteta.

Radnici javnog komunalnog preduzeća “Čistoća i zelenilo” su izašli na lice mesta ubrzo nakon njegovog pada i započeli su njegovo uklanjanje.

 

RTV PannonKOMENTARI

 1. komsija kaže:

  Jedan platan je mala cena za Palicku regatu, mozda bismo trebali da izidamo zid od jos metar visine oko jezera i dopunimo do tog nivoa, pa da stvarno budemo kao Holandija 😀

 2. stormwatch kaže:

  @komsija

  Ne moze Srbija biti Holandija ni za 2000 godina….u Holandiji se prvo radi i stvara pa se onda pije, a u Srbiji se vekovima pije i banchi a malo shta se radi. Drugo, svest koju Holandjani imaju vekovima, takva svest je zabranjena u Srbiji kao zarazna jer sve sto predstavlja red, zakon i disciplinu u Srbiji oduvek bila tabu tema. Trece, Srbija pored sve pameti ne mozhe da se odbrani od jednog Dunava i drugih daleko manjih rechica a Holandjani se vekovima sa uspehom bore sa citavim okeanom….sve ostalo je naklapanje i lupetanje dokonih likova sa drzhavnih poslova i nazadnjackih botova.

 3. Realna kaže:

  Meni samo nije jasno koja budala je dozvolila da se posece drvored u ulici od zoloskog vrta ka jezeru 🙁

OSTAVITE KOMENTAR