Šta nam donosi Međunarodni sajam turizma u Beogradu?

33. Međunarodni sajam turizma u Beogradu otvoren je 24. februara i traje do nedelje 27. februara. Prvi dan sajma namenjen je za otvaranje, objavljivanje ovogodišnje zemlje partnera – Hrvatska, ali i za poslovne ljude i sklapanje poslova.

Ostali dani sajma otvoreni su za ostale posetioce koji žele da se upoznaju sa uglavnom letnjim turističkim destinacijama ali i zanimljivim destinacijama u Srbiji.

Slika

I ove godine, na zajedničkom štandu Turističke organizacije Vojvodine, preduzeće Park Palić i Turistička organizacija grada Subotice zajedno i objedinjeno nastupaju.

Najzastupljeniji profil turista koji posete Suboticu i Palić predstavljaju turisti biznis klase koji učestvuju na seminarima i konferencijama. Iz tog razloga je i akcenat stavljen na turistički proizvod kongresnog turizma, ali predstavljeni su i zaštitni znak subotičke regije "gastronomija" i sve popularniji vid turizma u svetu i kod nas "city break".

Četvorodnevnim izlaganjem na najvećem sajmu turizma u našoj zemlji, Subotica i Palić nastoje da predstave ovu regiju na najbolji način ali i da promovišu i informišu domaće i strane goste o dešavanjima, manifestacijama i ostalim lepotama našeg kraja.KOMENTARI

 1. Beli kaže:

  Ko se ovde instališe, prepoznaje, definiše …. Pa nemamo ništa novo za tržište već desetak godina ako ne i više. Kongresni turizam – nudimo salu i kafanu, neverovatno. Uz takva turistička dostignuća nesagledivih razmera i posledica, ide nam i već doživljeni "uspeh" .Bolje je da konkretno zasučemo rukave a ne trošimo pare na silne elaborate, snimanja, rukovanja, debate, okrugle stolove, institute, službena putovanja i ko zna čega još u budućnosti. Inventivnost naših turističlih radnika je zadivljujuća i neiscrpna .

  Zadnjui primer – od Ženskog štranda ( autentično drvenog objekta ) hoće da naprave betonsko zdanje i internet kafe !!!
  Ma sreći nikad kraja sa ovakvim "stručnjacima".

 2. djomla kaže:

  U prvom delu teksta se slažem sa tobom. Posebno ono oko elaborata i debata, mada nisi ni daleko od činjenice da nam se turistička ponuda svela na kafanu.

  Ali, nemoj da širiš deziformacije da će Ženski štrand pretvoriti u betonsko zdanje. Ako već pominješ beton navedi da će od betona biti samo šipovi koji nose štrand i betonska ploča koja je i do danas bila od tog materijala. Gornji deo konstrukcije će ostati autentičan.

  Internet kafe? Poprilično sam siguran da enterijer još uvek nije poznat. Internet ionako već postoji u štrandu, samo je pitanje kako će se uklopiti u enterijer.

 3. Beli kaže:

  Ako ćemo baš poimence, može i to. Gospodin Santrač je predvideo metalne šipove koji će se ispuniti betonom !!???. Nisam statičar ali poznavajući (dobro) vodene prilike, nije džabe da su naši stari predvideli i uradili sve sa drvenim šipovima i to Bagremovim koji se ne pominje u literaturi kao građevinski materijal. Izdržavali su po 80 godina.

  Betonska ploča u koju se predviđa uvlačenje podnog grejanja ( g. Jasmin, ako ne grešim ). Mogućnost zatvaranja srednjeg dela štranda umnogome odstupa od ideje neimara prošlih vremena. Taj objekat, nekada raritet, biće okovan BETONOM i to nije nikakva dezinformacija. Ja sa ne služim dezinformacijama i niskim udarcima. Nemam potrebe za tim jer nisam politički angažovan!!!

 4. djomla kaže:

  Post o Belom je izbrisan… covek ima pravo na svoj stav i slobodno ga moze izneti na ovom sajtu a da pri tome ne bude vredjan.

 5. Vrsnjak kaže:

  Vidim ja ovde je Beli zasticen kao Beli medved. Znam coveka 40 godina. Sta je on ikada u zivotu uradio da moze da kritikuje nekoga drugoga. Ne mojte da me naterate da ja progovorim samo vi brisite istinu.takvi kao on upropastili su Palic za sva vremena a ja ne branim nikoga mladi neka odluce o svojoj sudbinia a dosta je bilo ovih radnoakcijasa

 6. Dreamgirl kaže:

  Niko nije zaštićen ali nije dozvoljeno vređati i omalovažavati ljude. Komentar će biti ostavljen ukoliko izmenite tekst tako da ne vređa nikoga ko piše na portalu i komentariše. Takođe nisu dozvoljene ružne reči ni psovke!

OSTAVITE KOMENTAR

64 + = 66

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 2 + 5 ?
Please leave these two fields as-is: