Šta se dešava u najstarijem klubu ?

Iako FK Bačka važi za jedan od retkih klubova koji ima stabilne izvore prihoda (prostori na Buvljaku, parkinzi, lokali…), posle vanredne skupštine kluba, šira javnost je saznala za višemilionske dugove. Predsednik kluba Dragoslav Radonjić, podneo je ostavku zbog loših rezultata na terenu, dok za finansijsko stanje kaže da je bolje od onog koje je zatekao pre dve godine, ali da se još uvek ne zna koliki su dugovi i potraživanja. Za novog predsednika je izabran Zoran Marković, ali pored uobičajene frazeologije, nema nagoveštaja razjašnjavanja situacije.
Bačka je dragulj ovoga grada. Uz pedigre, taj klub ima sportski objekat koji je za jedne istorijski spomenik a za druge – veliki plac na odličnoj lokaciji. Zato se ne treba čuditi, što oko Bačke kao kurjaci obilaze debelovrati „prijatelji sporta“. Oči javnosti trebaju biti širom otvorene u tom pravcu. Klubu sa Somborske kapije, ozbiljno preti subotička tranziciona sudbina. Nemanja Simović, lokalni sekretar za sport, bio je prisutan na skupštini kluba, ali je njegova poruka bila, da ne očekuju pomoć grada, do god se ne znaju tokovi novca.

SlikaKOMENTARI

 1. Gost kaže:

  Procice kao Palic sa Batom iz Novoga Sada. Ulozise pare, a kasnije posto klub nije imao da vrati uzese hotel pored terena i nikom nista.

 2. Grafičar kaže:
  Gost napisao:Procice kao Palic sa Batom iz Novoga Sada. Ulozise pare, a kasnije posto klub nije imao da vrati uzese hotel pored terena i nikom nista.

  500.- 1000.-50 – je potpuno u pravu što tvrdi za BAČKU, ja
  ipak strepim za stadion – tj. igralište jer se teritorijalno dosta
  otuđilo. Setimo se nekada su treninzi bili na sredini hipo-
  droma, čak su tu odigrane neke prijateljske utakmice i za
  omladinu i pionire.Ova godina je jubilarna pa videćemo.DGY

OSTAVITE KOMENTAR

3 + 3 =

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 3 + 8 ?
Please leave these two fields as-is: