Stanari Dečanske traže da im se ulica sanira

Meštani Dečanske u naselju Aleksandrovo, požalili su se Televiziji Subotica na stanje u kojem se njihova ulica nalazi. Kako kažu, problem su rupe koje su neretko i sami krpili, ali i manjak slivnika, zbog čega voda nakon kiše slabo otiče, a nekad dođe i do kuća.

Đurina kuća nalazi se na najnižoj tački, pa su mu neretko tepisi mokri nakon kiše, jer voda ulazi u dvorište. Kako dodaje, žalio se par puta, međutim, bezuspešno. Njegovu priču potvrđuju i komšije.

Stanovnici Dečanske traže da se ulica sanira, da se ugradi novi slivnik, i da se presvuče slojem asfalta, jer u međuvremenu oni rupe sami betoniraju. Poslednju takvu akciju imali su u ponedeljak.

Kako iz rukovodstva Mesne zajednice Aleksandrovo ističu, niko se na ovaj problem nije žalio, a za stanje u Dečanskoj saznali su nakon što ih je redakcija TV Subotice kontaktirala.

Problemi u Aleksandrovu postoje, ali u odnosu na neke druge mesne zajednice, nisu toliko veliki, napominje Nikolić. Rukovodstvo Mesne zajednice radi na podizanju kvaliteta života građana, a trenutni prioriteti su ulice 367. nova, Futoška, Rudarska i Željka Milivojevića.

TV SuboticaKOMENTARI

 1. Goran kaže:

  Dečanska ulica nije najveći problem ali Nikolić se i nije posvetio problemima građana MZ Aleksandrovu, a sada po drugarskoj liniji želi nekima u ulici Željka Milivojevića obezbediti novi asfalt i pored činjenice da je tamo minimalan saobraćaj

 2. Gligorije kaže:

  Gdin Nikolić i ne resava nista od problema u Šandoru. Kad im saopštimo neki problem kao da i nismo saopštili…tako se ophode prema gradjanima mz Aleksandrovo.

 3. Sladjan kaže:

  Što se tiče ulice Željka Milivojevića, MZ Aleksandarovo. Pola ulice ima asfalt, a pola nema. Ulica nema kanalizaciju, pa Vas pitam koja ulica ima prioritet? 21 vek bez asfalta i kanalizacije. Veliki pozdrav iz Željka Milivojevića ulice…

 4. Sonja kaže:

  @Sladjan Kao prvo legalizujte objekte!!!

 5. Mm kaže:

  A sta je sa Rudarskom ulicom??? Kada ce nju da resavaju??? Sramota!!!

 6. Endrd kaže:

  Pa moze da se pogledaju Kiresku, uzas samo sto neispadne tocak od auto!

OSTAVITE KOMENTAR