Staricu pretukli i slomili joj šaku

Četvorica razbojnika surovo su pretukla Eržebet K. (86) i slomili joj ruku, a zatim ukrali više od 2.000 eura i 100.000 dinara.
Razbojnici su pre nekoliko dana upali u kuću starice, koja živi sama. Jedan od pljačkaša bio je naoružan nožem i sve vreme je pretio da će je ubiti ako im ne preda novac.

 

Lopovi su starici zatim vezali ruke, tukli je i šutirali, sve dok im nije rekla gde krije novac, a pobegli su tek kad im je predala pare.

 

Starica je kasnije rekla istražnim organima da su razbojnici govorili mađarski i da su je tukli.

 

U subotičkoj bolnici su potvrdili za „Pravdu“ da je Eržebet Koroš primljena na urgentno odjeljenje, a zatim preneta na hirurgiju, gdje je bila pet dana, do juče pre podne, kada je puštena kući.

 

Sumnja se da je pljačku planirao netko ko poznaje Eržebet i ko joj je već ulazio u kuću. Starica je bila vezana kada su je pronašle komšije, koje su pozvale policiju i hitnu pomoć.

 

Subotička policija je saopštila da intenzivno radi na identifikaciji i hapšenju četvorice razbojnika.

 

 

PRAVDAKOMENTARI

  1. daca kaže:

    Da li je moguce da trecerazredni robijasi i kriminalci ne ostave ni jedan trag tipa vlas, otisak, opusak ili nesto slicno pa ne mogu da ih identifikuju i uhapse, a navodno smo napredovali? Ne verujem da su toliko intiligentni! Nego drugo ovde igra ulogu. Mozda bakica nije toliko vazna da bi oni potrosili malo para na sve testove koje treba da se urade, pa ko vele nece da trose budzet policije. Ili niko ne sme da kaze da nam je policija nesposobna.

  2. Morbid kaže:

    daco zaboga jel ti stvarno mislis da je ovde horejsio scena???

  3. Lowlander kaže:

    Ne znam šta ti znači horejsio scena, ali šta god značila, policija nam je nesposobna. Bar kada su u pitanju pretučene i opljačkane usamljene starice. Kako samo reaguju i pronađu kada neki klinac od 19 godina mejlom Tadiću pošalje „pretnju“ (ala mu je zapretio, sve preko mejla!), ili ako se neko izbekelji Čanku u prolazu. A naročito kada treba čuvati Toleta Lovudžića, pardon – Karadžića. Čitave prošle zime u ulici Žarka Zrenjanina po 24 sata bio je policijski automobil, po dva policajca u smeni, tri smene, motor radi da se siroti ne smrznu, pa ti izračunaj bato koliko to košta nas, tzv. poreske obveznike. A Tole u Beogradu, verovatno, većinu vremena, ali ne daj Bože da mu neko popreko pogleda kuću! A oni usput, da razbiju dosadu i namaknu koju paru, povremeno uhvate nekog biciklistu koji krene ulicom u pogrešnom smeru. Šta on misli, propise treba poštovati! Neće valjda Toleta da hapse!!!

OSTAVITE KOMENTAR

27 + = 34

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 7 + 5 ?
Please leave these two fields as-is: