Startovali radovi na šetalištu na Prozivci

Svega mesec dana nakon objave da će Prozivka dobiti šetalište pored „papagajki“ startovali su i prvi radovi na njemu.

 

Nakon nekoliko dana pripreme terena, šetalište od ulice Nade Dimić do Blaška Rajića je prethodnih dana obeleženo (iskolčeno) pa se na osnovu postavljenih kolaca lako može uočiti buduća širina kao i pojedini njegovi delovi.

 

Investicija je vredna 45 miliona dinara a sredstva je obezbedila Direkcija za izgradnju grada. Za izvođača radova izabrana je kompanija Vojput, čiji će se radnici u narednom periodu pozabaviti ovim projektom.

Budući izgled…

Srodne vesti:
Subotica dobija novi centar grada!KOMENTARI

 1. nemanja kaže:

  Radovi startovali 20. oktobra… ko je gradjevinac razumece me…. da se razumemo, ja jesam za setaliste ali ne da se radi na brzaka

 2. shtrokavi kaže:

  :O !!! Djomla jel znas kad ce biti gotovo setaliste?

 3. djomla kaže:

  shtrokavi:

  :O !!! Djomla jel znas kad ce biti gotovo setaliste?

  Ne, mislim da ni ne treba davati izjave tog tipa. 🙂

 4. baja kaže:

  lepa vest 🙂

 5. Andrea kaže:

  lepo je, nadam se da ce vam prvi setaci biti avganistanci

 6. shtrokavi kaže:

  mislis prvi stanari 😀

 7. Andrea kaže:

  shtrokavi:

  mislis prvi stanari :D

  ne, ne mislim

 8. wanted kaže:

  A vidim ima i onih kome je krivo zbog novog šetališta ccc.

 9. Andrea kaže:

  nije nam krivo zbog novog setalista, ali zive ljudi i u ostalim MZ, ali tamo ovi iz ds-a nisu osvojili vecinu, pa se sada tako svete

 10. shtrokavi kaže:

  a jooooooj onda se SVM svetio celom gradu 10 godina jer je osvojio vecinu u to vreme ? 😀 tako nekako bi trebalo da bude zar ne ?

 11. wanted kaže:

  Andrea:

  lepo je, nadam se da ce vam prvi setaci biti avganistanci

  Pa čim se piše ovako negativan post šta drugo može da se zaključi. Razumem da postoje i druge MZ, ali to je problem do same MZ, neverujem da ds ili bilo ko drugi ima neki uticaj za samo šetalište. Ja kad čujem da se negde asfaltira, izgradi igralište, kopa, gradi itd bilo gde meni je drago i neću ništa negativno reći o tome. Ipak svi živimo u istom gradu zar ne ?

 12. shtrokavi kaže:

  neeee SVM nije osvetoljubiv pa zato nije nista radio sve vreme 🙂 totalno treba da im se zahvalimo

 13. deki85 kaže:

  Potrebno je izasvaltirati prilaze oko zgrada na aveniji na Radijalcu, prosiriti Petrinjsku na Teslinom…. Logicno je da se vise paznje posveti tamo gde je gustina naseljenosti veca, kao sto su Prozivka, Radijalac i zgrade na Teslinom. Ako DS izdrzi ovaj tempo do izbora u aprilu, mozda i zadrzi vlast.

 14. 024 kaže:

  e pametnjakovici, kako bi onda objasnili zasto se u MZ Mali Radnovac  tako malo ulaze???

 15. shtrokavi kaže:

  zato sto tamo ni vukovi ne zive…

 16. 024 kaže:

  da, to si u pravu, samo parac i jos…

 17. Andrea kaže:

  shtrokavi:

  zato sto tamo ni vukovi ne zive…

  a ti zivis gde? i dosao si iz…?

 18. DJordje-Prozivka kaže:

  -Obećali su Park, sagradili su Park,

  -Obećali su Gabrić ćupriju, sagradili s u Gabrić ćupriju,

  -Obećali su česmu, grade česmu,

  -Obećali su šetališet, grade šetališe

  -Obećali su bazen…ovom logikom, stvarno nemam razloga da sumnjam da će ga i biti.

  Za Prozivku se ovih godina radi više nego ikada i to NIKO ne može da ospori.

   

 19. Anonimni kaže:

  obecali su bazene, pozoriste, Y krak, industriju kod kasarni, ciscenje palica, podzemnu grazu, deponiju, precistac, ledenu dvoranu pa nikom nista… smesan si tako „neutralan“…

 20. Djordje kaže:

  :

  obecali su bazene, pozoriste, Y krak, industriju kod kasarni, ciscenje palica, podzemnu grazu, deponiju, precistac, ledenu dvoranu pa nikom nista… smesan si tako „neutralan“…

  Ja ni u jednom momentu nisam rekao da sam neutralan, imam hrabrosti da kažem da sam za demokrate, jer su oni, pored svih mana, ipak najbolji za ovu zemlju i grad.

  Bazen i pozorište je pokrenuo SVM, Y krak je pri kraju, a radovi ne bi ni počeli da nije DS-a, a o industriji neću ni da govorim… Norma, Dunker, Continental, itd..

  Voleo bih da čujem i tvoje političko opredeljenje, gospodine „neutralni“.

 21. samotnik kaže:

  E, ovo je lepo, sada ce se u dokonim trenucima, gradjani moci setati i na prozivci. Naravno ako ovi ne odustanu prije nego sto se radovi zavrse!!!

 22. Anonimni kaže:

  Još malo pa će po TOM šetalištu gomile da puze gladne i iznemogle a oko šetališta će biti razapeti šatori beskućnika i naravno azilanata. Sve je to bacanje prašine u oči i skrivanje nesposobnosti onih koji bi trebali ba budu sposobni.!!!!!!!! I NEMOJTE NIKADA DA ZABORAVITE DA SE TO SVE GRADI (ako se gradi) OD VAŠIH ILI TI NAŠIH PARA, A NEKI BI TU TREBALI SAMO DA BUDU REALIZATORI. E KAD REALIZATORI KRENU DA SE PONAŠAJU KAO DOBROTVORI TO JE DOBAR ZNAK DA SU ZAVRŠILI SVOJU KARIJERU. A već ako je od NAŠIH para onda vas lepo molim DA SRUŠITE ONO SR…E OD PLATOA I VRATITE PARE GDE SU BILE I PRE.

  P.S Mi smo svi BUDALE i ne znamo da ste samo na tom … ukrali minimum 480.000 evra, a to je samo KAP U MORU…

 23. baja kaže:

  dezurni pljuvaci, nikada Vam nista nece biti dobro, podrska za ovu ideju, mislim da ce to svako normalan da podrzi

 24. samotnik kaže:

  @Andrea

  Na prozivci se gradi ovako uzurbano, posto im sefov tata, zavrsava zgradu i planira novu na prozivci da izgradi! Btw. cujem da se prikopcavanje zgrade na ulicnu instalacije(voda, kanalizacija, struja…) platili poreski obveznici, umesto investitora?! Meni je iskreno zao, sto onaj disco plato(koji ne radi), i jos ruzniji kontejner ispred H. Sportova nisu izgradili na prozivci(Mozda nije kasno da se doticni objekti izmeste, na prozivku?) Malo sam i zacudjen sto su srusili onu oronulu kucicu na prozivci, uz malo sminkanja(moleri bi tu dobro prosli) i dobre volje mogli su od nje napraviti novo Narodno Pozoriste. Sminkanje svakako ne bi bio megalomanski projekat, cak i uz ono sto im se zakaci za prste, otislo bi neki milion i po evra, vuk siti a i pozoriste na broju. BTW dezurni hvalioci, morate malo hrabrije da ih branite, inace vasa mesta u JKP „Cistoca i Zelenilo“ dobija neko drugi.

 25. dex kaže:

  izmestite zatvor iz centra!!!!!!!!!!

 26. nesvrstan kaže:

  Novo šetalište?!

  Možemo svi lepo da se uhvatimo za ruke pa da tim putićem prođemo sve do p…e l..e  m……e!!!

  Za gospodina što reče da su sve obećano i napravili…

  Koji je to Park novonapravljen?  Livada na Prozivci postoji već dugo i sređivanje i doterivanje nikako ne spada u nove poduhvate, to je samo primer nemara jer je trebalo da prođe toliko godina da bi se sredilo!

  Obećana česma?  –  nekada je takvih „PROJEKATA“ bilo na sve strane, to je praktičan primer dobro organizovane prakse u školi, za razliku od prakse koju sam ja imao u srednjoj školi, turpijali smo tupim turpijama u malom mešcu do iznemoglosti zbog rasula u sistemu i zbog toga što smo nečim morali da ispunimo vreme… Od ove prakse danas bar neko ima koristi.

  Gabrić ćuprija je posebna priča, vrlo je providno urađeno sve, grad tu nema nikakve veze, a gospodin donator sigurno nije sam smislio i osetio želju za donacijom, najrealnije objašnjenje je da postoji pozadina u smislu da je on od grada dobio nešto mnogo vrednije, možda neku parcelu ili dozvole za gradnju pumpe tamo gde niko ne bi dobio… u svakom slučaju mostić je lep ali ništa nije slučajno…

  Bazen?  ;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

  Nije pitanje kad će biti gotov, pitanje je da li je to dobra ideja?
  Ceo sportski centar grada je zamišljen i organizovan u Dudovoj šumi, sve je započeto, postoji određeni deo obavljenih poslova, nemoguće je da je jeftinije ponovo kopati rupu i izlivati sve što je potrebno od završetka već započetog.

  Jedini problem je što u Dudovoj šumi postoji ugovor za izvođača radova, a na Prozivci je to nova šansa za iznenadno uspešnu „tradicionalnu“ porodičnu firmu DG!

  Ma dajte molim Vas, koju šupu je DG izgradio do pre 5 godina?

  Kakva smo mi grupa glupih ljudi, razlikujemo se samo po tome da li je neko priglup pa se učlanio i pliva ili je neko totalno glup (kao ja) pa gleda sve sa strane i pušta… Mada, možda jednom i pritegnemo neko uže… ;)))

OSTAVITE KOMENTAR

8 + = 13

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 7 + 14 ?
Please leave these two fields as-is: