Štefanek “izuo rvačke patike”

Olimpijski šampion u rvanju Davor Štefanek poražen je u subotu u četvrtfinalu Svetskog kupa u Beogradu od Rusa Mumina Abulajeva.

 On je nakon tog meča, u kojem je bilo dosta spornih odluka, revoltiran, simbolično “izuo rvačke patike”, kako je zabeleženo na društvenim mrežama, a što se, inače, u svetu sporta tumači kao oproštaj od karijere, kako je to i Tanjug protumačio na instagram profilu agencije.


Poslednja borba trebalo je da mu bude u nedelju u repasažu, ali se Štefanek povukao zbog bola u vratu.

Davor Štefanek (35) je definitivno završio karijeru!

Olimpijski šampion iz Rio de Žaneira oglasio se na Instagramu dan posle poraza u četvrfinalu Svetskog kupa u Beogradu i poručio da je za njega završeno jedno poglavlje života. Više se neće baviti rvanjem, nego odmarati u zasluženoj penziji.

TanjugKOMENTARI

 1. Gligorije kaže:

  Reci pa poreci….

 2. Indijanac kaže:

  Ih, sta bih dao da i ja mogu sa mojih 35 godina da budem u penziji.
  Ovaj se brze umorio od rvanja, nego ja od rada.

 3. TT kaže:

  Indijanac
  Ti sa svim svojim perjem ne mozes ni patike da mu cistis a za penziju pitaj u kojoj godini ce je dobiti.

 4. Indijanac kaže:

  @TT
  “Više se neće baviti rvanjem, nego odmarati u zasluženoj penziji.”

  Pa on sam je rekao da ide u penziju, nisam ja nista izmislio.
  Dobronameran savet moj je da treba da pripazi na svoju liniju, jer kada sportisti naglo prestanu da se bave sportom i pređu iskljucivo da se rekreativno bave politikom, jedu jos vise nego pre, pa se brzo ekstremno ugoje. A slabo se krecu.
  A ja sa svojim perjem stvarno ne bih mogao da mu ocistim patike, suvise je grubo to perje, pa bih mu patike samo izgrebao.

 5. TT kaže:

  Penziju kao finansisku pomoc ce poceti da dobija tek kad navrsi 40 godina i to u velicini tri prosecne plate za osvojenu zlatnu medalju na olimpiskim igrama.

OSTAVITE KOMENTAR