Štefanek u poteri za jedinim zlatom koje mu nedostaje

Na predstojećem Prvenstvu Evrope u Novom Sadu (od 3. do 7. maja) naš olimpijski pobednik iz Rija prva zvezda šampionata. Moguć duel  finalista iz Rija, Davora Štefaneka i Mirgana Artjumana iz Jermenije.

Davor-Stefanek-Foto-M-Rasic

Foto:M.Rašić

 

Novi Sad će od 3. do 7. maja biti rvački centar Evrope, na šampionatu koji će okupiti preko 1.000 takmičara iz 38 zemalja. Oči naše sportske, posebno rvačke javnosti, biće uperene u jednog čoveka. Nema sumnje da će Davor Štefanek biti prva zvezda ovogodišnjeg šampionata i da će mu prvenstvo Evrope biti oproštaj od dresa Srbije, s obzirom da je ovaj iskusni as najavio povlačenje sa srunjače i odlazak u trenere.

– Moj san je da u Novom Sadu pred mojim navijačima u mojoj zemlji osvojim još jedno zlato za Srbiju i da onda mirne duše kažem zbogom sportu koji mi je u prošloj godini doneo puno radosti. Mislim da je takmičenje u kome je naša zemlja organizator, dobra prilika da pokažemo da smo zaista rvačka velesila u Evropi. Pozivam sve navijače, da dođu i podrže nas u još jednom velikom projektu, istakao je Štefanek.

Ljubitelji rvanja će sa velikim očekivanjem pratiti takmičenje na strunjači a sa posebnim interesovanjem čekaće se mogući duel dva velika šampiona i finalista iz Rija, Davora Štefaneka i Mirgana Artjumana iz Jermenije. Naši borci spremno dočekuju prvenstvo a iza sebe, Štefanek, Maksimović, Nemeš i ostali asovi imaju pripreme od čak pet meseci u Senti, potom u Mađarskoj, Bugarskoj, Zrenjaninu i Ukrajini.

Najveća novosadska dvorana „Spens“, koja je izgrađena uoči šampionata Evrope u stonom tenisu 1981. godine, spremna je za novi sportski spektakl. Novi Sad, takođe da širom otvori svoje kapije mnogim rvačkim poslenicima iz Evrope a i šire.

 

PolitikaKOMENTARI

 1. Adrijana kaže:

  Sretno Šampione❤

 2. Cicko kaže:

  Ostajes SNS-ovac zauvek. po tome ce te pamtiti,

 3. badža kaže:

  Možda da zamoli AV da mu ga sredi, ako ne original onda barem plagijat, SNS braća po tome su čuvena.

 4. Likovno vaspitanje kaže:

  A koje mu to zlato nedostaje – ono NEDOKUČIVO! A to je da pobedi Vučića u rvanju. To se nikada neće desiti. Ovaj dečko je sada samo jedan snsovac, ništa drugo.

 5. zorandjala kaže:

  Boze mili zar vama nista nije sveto? Sta ovim napadima na decka ustvari hocete?Ako je AV kriv sto ovakvih ljudi kao pojedini ima i ja sam protiv njega/Bas me zivo interesuje sta vama ustvari smeta?Jos vas niko nije okrivio za zagadjenje okoline?

OSTAVITE KOMENTAR