Stigla dizalica za prevrnuti vagon cisternu sa propilenom

Oko 14 časova u manevarski prostor Železničke stanice u Subotici stigla je specijalna dizalica iz Beograda koja treba da na šine podigne vagon-cisternu sa propilenom koji je iskočio sa šina.

Prema planu posao vraćanja vagona na šine trebao bi da se okonča tokom popodneva u sredu. Prema odluci gradskog štaba za vanredne situacije u trenutku podizanja vagona biće evakuisan okolni prostor u radijusu od 200 metara, saopštio je gradonačelnik Stevan Bakić.

Odluka je doneta jer se akcident dogodio na prostoru Železničke stanice, neposredno iza tehničke srednje škole „Ivan Sarić”, ali i sedišta jedne banke kao i u neposrednoj blizini Nove opštine u kojoj sedište ima više političkih partija, organizacija, a tu je i sedište Prekršajnog suda.

Podignita poslednja cisterna koja je iskliznula kod Subotice

Poslednja cisterna koja je iskliznula juče iz šina kod Subotice podignuta je u popodnevnim časovima i vraćena na prugu, javlja dopisnik RTS-a.

 

PolitikaKOMENTARI

 1. P. kaže:

  Molimo gradski odbor Vođine sekte da ljubljenom Vođi prenese našu zahvalnost što je poslao dizalicu !

 2. stormwatch kaže:

  Pretpostavljam da ovake cuvene dizalice koja dize vagone nema nigde u Svetu a posebno u Evropi, isto tako pretpostavljam da on licno dolazi da digne cisternu golijem rukama i da kaze kako su mu ovi sa cuvenom dizalicom – jedinstvenom u svetu samo smetali. Posle toga ce biti svecano otvaranje „novoremontovane“ pruge u koju za 11 godina nevlasti nazadnjaka, nije uvrcen nijedan ekser. 129 dobrovoljno pristiglih autobusa iz cele zemlje sa nakacenim senvichima na stapove ispred sofersajbni se podrazumeva. Jesam pogodio? Znam da sam jesam!….ajmo botovi po senviche koji vise ispred soferki i cekaju na vas!

 3. Trovach kaže:

  Sve je pod kontrolom, samo mirno i bez panike.
  „Aaaaaaa!!! Spasavaj se ko moze!“

 4. Mozakss kaže:

  @storm..
  Jel tebi noge smrde ili carape?
  Ti si toliko opsednut sa vlascu,da ne vidis ni ne cujes nista.da se i tebi u cmar zabije ti bi bio ubedjen da je to napad na.demokratiju i slobodu od strane vlasti..
  Bitno je da je da je dizalica stigla,odradila svoj posao,bez drugih problema po okolinu..

 5. vasa kaže:

  Богами када буду срушили подвожњак заиста ће бити велики хаос , најбоље да возимо бицикле или пешке

 6. Saleinter kaže:

  Danas smo se uverili sta nas ceka za koji mesec kad zatvore podvoznjak kod Patrije,totalni kolaps u gradu u narednim godinama fo zavrsetka radova…

 7. Sosa kaže:

  Šta reći osim ,, Brze pruge S(v) rbije“. Ko se seća zna, ko ne zna taj ne zna. Kakav je bio učitelj, takvi su mu i učenici.
  Mogli bi se tomovi knjiga na ovu temu napisati. Bitno je da se stalno nešto gradi, a završava samo ono od čega postoje lični profiti. Kome trebaju pruge? Kome treba bolnica? Kome trebaju putevi? Kome trebaju buđavi vrtići i škole? Nema profita, može da čeka, dok se neko ne krene gušili ili bude zapaljen.

 8. stormwatch kaže:

  @MozakSS

  Opsednuti ste vi sa mnom, jer da niste, ne bi ceo botovski odbor bio na tastaturama otkad sam se ja opet pojavio.

 9. Mare kaže:

  Orao pao, orao pao!
  A Soko je morao da uspori na 20 km/h da ne bi i on pao.
  Kupljene diplome i direktorske fotelje ne idu zajedno, i polako sve to dodje na naplatu. Kakvi pajaci su na odgovornim funkcijama u ovoj drzavi, to je strasno!

 10. cepesh kaže:

  @mozaksns
  ti si idijot bez mozga!

 11. div kaže:

  Uspesno su radnici podigli cisterne.Upravo su bili sa kanisterima da traze vode za pice.Svi su davali izjave i slikali se kod cisterni a te radnike sto su ih dizali ko J..e

 12. Gaga kaže:

  Mozete zamisliti koliko je placena ova usluga?

 13. Anonimni kaže:

  ti da si pametna gaga kupila bi takvu dizalicu za vagone i naplacivala debelo kad se desi ovako nesto a posto nisi znas samo da kukas koliko je placena usluga

OSTAVITE KOMENTAR