Sto muka do pobede

Današnja utakmica između fudbalera Spartaka i OFK Beograda, počela je puštanjem golubova (pravih), dodeljivanjem jubilarnih nagrada ali i isticanjem želje najvatrenijih navijača za novim stadionom.

 

Prvog dela utakmice se više niko ne seća. Gnjavaža između dva šesnaesterca i samo jedan dobar pokušaj Noskovića sa leve strane.

Beograđani su polagali nade u svoje zlatne omladince ali se oni nisu videli. Sa hiljadu faulova, seckali su igru Sparatka i sasvim uspešno držali loptu daleko od svog gola. Ipak, angažovanija igra u drugom poluvremenu, naplaćena je kada se već malo ko nadao. Torbica je pokušao, lopta se odbila po zemlji u pravcu Milivojeva koji je imao vremena da podesi nogu i precizno šutira u donji levi ugao OFK Beograda. Velika radost na tribinama i na travi !

 

82. minut :   Spartak – OFK Beograd 1:0

 

Dve kolosalne šanse imao je i igrač sa brojem 9 (Džugurdić) koji je pri tome pokazao zavidnu brzinu.  Na kraju mu je sve oprošteno.

Poklon Aleksiću od navijača

Dock je već počeo da brineKOMENTARI

 1. stormwatch kaže:

  TOOOO OOOOOOOO OOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOO!

 2. roki kaže:

  Utakmica je bila ocajna. Davno nisam video ovako los Spartak. Bice tu zestoke borbe da opstanemo….

 3. roki kaže:

  I zaboravih reci da je Maskota kluba ocajna. Svaka cast momku koji se juce kuvao u tom odelu kanarinca ali stvarno ispadamo smesno.

  Mozemo mi da napravimo izvrsno idejno resenje na kompu kad je to jako tesko da se napravi( barem kod nas). Ko da su deca u vrticu pravila maskotu…

OSTAVITE KOMENTAR

+ 82 = 92

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 6 + 7 ?
Please leave these two fields as-is: