”Što u izlogu – to i u radnji”- LIDL kamionče stiže u Suboticu

U susret najavljenom otvaranju Lidl prodavnica, građani Subotice imaće priliku da se na centralnom gradskom trgu, zahvaljujući Lidl kamiončetu, upoznaju sa jedinstvenim Lidl brendovima koje do sada nisu imali prilike da kupuju u Srbiji, a koji će ih, po otvaranju, čekati na Lidlovim policama.

Domaćini Lidl kamiončeta su omiljeni radijski dvojac, Dragan Ilić – na terenu i Gorica Nešović – u radijskom studiju, koji će sa posetiocima, slušaocima i potrošačima ćaskati na temu otvaranja Lidla i onog što prvi savremeni diskontni lanac u Srbiji donosi.

„Pozivamo sve zainteresovane da dođu da se upoznamo, isprobaju naše proizvode i uvere se u njihov kvalitet. Jer za Lidl kamionče važi jednostavno pravilo „što u izlogu – to i u radnji’’, izjavila je rukovodilac korporativnih komunikacija kompanije Lidl Srbija, Martina Petrović.

 

Subota, 6. oktobar

Subotica, Trg Slobode, 15-16hKOMENTARI

 1. Indijanac kaže:

  Oćel bit jaja za 5 dinara komad, da uništimo ova naša domaća jata kokošaka nosilja???

 2. Anonimni kaže:

  ta vasa domaca jata ne vrede ni 5 para vise ni domace nije kao sto je bilo varaju narod na sve strane

 3. Realan (Istina) kaže:

  Austrougarska propagandna mašinerija radi prekovremeno. Ipak im je dolazi dan D invazije. Ipak je to veliki korak u pokoravanju slovenskih pravoslavnih zemalja. Okrestrirana kampanja protiv mene se utišala, to je samo zatišje pred buru. Znam ja dobro kako deluje cionistička GB, DE, HU GMO aparatura. Ta “domaće” zilje koje će prodavati palančarima sadriži sakriveni kod koji menja ljutsku svest. Koji vas odrstanjuje od REALNOSTI, od ISTINE. Zato ja jedem povrće iz moje bašte koje đubrim samo svojim sopsvenim ljudskim resursima. Organsko je najzdravije, i daje energiju svakom eruditi koji traga za zabranjenim znanjem. Zato sam ja Realan, otuda i nick.

 4. Colors kaže:

  Koliko ja poznajem njihov asortiman – to su neki nemacki proizvodi C klase.

 5. Indijanac kaže:

  @Realan (Istina)
  “Zato ja jedem povrće iz moje bašte koje đubrim samo svojim sopsvenim ljudskim resursima.”

  Šteta je tolikog truda i rada za đubrenjem povrća u tvojoj bašti.
  Brže, bolje i bezbolnije bi bilo da umesto tvog povrća direktno pojedeš svoje ljudske resurse koje koristiš za đubrenje.

 6. mima kaže:

  Bože, koliko vam smeta taj Realni. Čim napiše nešto normalno vi pod njegovim nadimkom sejete bljuvotine. To nije njegov stil.

 7. punisher kaže:

  Ja nemcima ne dam svoje pare

 8. Lenin kaže:

  @Indijanac Uff!Hokahej!Veliki Manitou s’tobom brate!
  Dobro što nisi direktno predložio realnom da jede svoj nuzprodukt probavnog sistema.Ali pak mu mogu predložiti da ako mu nije dosta,neka nađe osobe koje konzumiraju samo organsko,pa i sa njihovim može dopuniti svoje obede.

 9. Nervozni su. Mnogo. kaže:

  @Realan (Istina)

  To je moj stari nick. Zaostajete “gospodo”.

  @Indijanac

  Vidim da sada ide više vas na mene na jednoga, npr. po onoj vašoj iz Drugog rata “Sto za jednoga”. Isti vam je sistem, ne menjate ga vekovima.

 10. Baš mnogo su nervozni... kaže:

  Znao sam da ćete se najbestijalnije javiti u najkraćem roku sa izlivima bljuvotina. Poje*o vas (množina) komentar o Dildu, pardon, Lidlu: “Švarcovi su Nemci, ‘veliki srpski prijatelji’ “.

  Reakcija je istovetna reakciji Brke (Danilo Stojković) u filmu “Ko to tamo peva” na rečenicu Alekse Simića, bivšeg vojnika II. pešadijskog, gvozdenog puka (Milivoje Mića Tomić): “Ubijao sam ja te švabove k’o vaške. Te švabove treba sve uza zid, pa metak u čelo.”

  Scenarista filma akademik Dušan Kovačević je genije, inače vaš čovek. Pljujte ga, ako smete.

 11. Baš mnogo, mnogo, su nervozni... kaže:

  @Lenin

  Originalni Lenjin je bio verzirani cionističko marksističko komunistički unijat. E, neka si mi, njegova kopijo, rekao šta si imao.

  P.S.

  – Na srpskom se kaže obrok. Na vašem (množina) je obed
  – I izraz “ali pak…” je iz vašeg jezika
  – Nuzprodukt je nepravilno, pravilno je nusprodukt.

  -*-

  Sve sami “genijalci”.

 12. Djuro kaže:

  @mima @Baš mnogo su nervozni…

  Da ovo nije toliko tuzno bilo bi smesno, ali jeste u stvari malo i smesno. Mima, tj. Realni, Istina, ili ko si vec, niko te ne brani pa moras sam pod drugim imenima? Odista tuzno. Kako te nije sramota da vredjas jedan citav narod? Uza zid sve Nemce? Konacno isplivava taj sovinisticki bes iz tebe, pucas po savovima pa pokazujes svoje pravo lice. Takav fasista, a druge naziva fastistima. Potrazi pomoc.

 13. Lidl se voli kaže:

  Lidl ist Geil! Willkommen in Subotica!

  Lidl dolazi da donese kvalitet, dobre zarade i mogucnost plasiranja robe malih proizvođača u njihov sistem.

  11. Oktobra u LIDL neće moći da se uđe od mase zadovoljnih kupaca. Srbija konačno ima pravu konkurenciju na tržištu maloprodaje.

 14. Zoran kaže:

  Za dolazak Lidla u Srbiju možete zahvaliti vlasti Aleksandra Vučića. Ma koliko ga nevoleli i nepoštovali, on samo želi dobro za Srbiju. Lidl će pomoći u popravljanju standarda građana, jer će kvalitetnu robu nuditi po znantno nižim cenama. Ove niže cene kvalitetne robe automatski povećavaju standard građana, jer će posle kupovine u Lidl marketima građani imati više novca na raspolaganju upravo zbog uštede prilikom kupovine u tim marketima.

 15. Baš mnogo, mnogo, su nervozni... I to sve više pokazuju. kaže:

  Koliko samo cionističkih nemačkih lobista, izađoše sami na videlo dana.

  @Djuro

  Slepče jedan! Čitaj tekst, ako imaš oči, i mozak. To nisu moje reči, ostrašćeni lobisto.
  Za priglupe citiram deo poruke: “Scenarista filma akademik Dušan Kovačević je genije, inače vaš čovek. Pljujte ga, ako smete.” Eto, ti si to učinio.

  Najsmešniji komentar: “11. Oktobra u LIDL neće moći da se uđe od mase zadovoljnih kupaca.” Kakav treš od propagande.

 16. Moćni maloprodajni lanac kaže:

  Bez obzira na to šta pričao korisnik koji se predstavlja pod imenom Realan i masom drugih nadimaka, on lancu LIDL ne može ama baš ništa! Mreža će se za godinu dana toliko razgranati da će to biti največi i ubedljivo najjači lanac maloprodajnih objekata u Srbiji, ja se čak mogu kladiti da će polako početi da otkupljuju sve ostale maloprodajne lance i da će do 2020. imati 80% udela na tržištu Srbije.

 17. Baš mnogo, mnogo, su nervozni... Pa se otkrivaju ko su i šta su. kaže:

  Fašisti su još jednom pokazali svoje pravo lice, reklamom na svim medijima vređaju žene, majke, bake, devojke… Otvorena diskriminacija i mizoginija. Čak je i njihova ministarka Zoka Dvocevka Trilateralka morala da reaguje.

  Hajde, žene, dame i domaćice, navalite u Lidl. Trošite nemilice! Podržaće vas na ovom portalu aktivni cionistički DE-HR lobisti kojima je stalo samo do vašeg novca. Ah, da, i da vas nipodaštavaju.

 18. JaPaja kaže:

  Uvek sam govorio da ovaj sajt ima najviše retarda na cm2.
  Lidl nije ni otvorio, niti znamo šta će prodavati niti čiju robu će prodavati niti po kojoj ceni a već stručnjaci “znaju” da će biti roba sa isteklim rokom trajanja, austrougarska od Marije Tererzije, pa ovakva pa onakva.
  Mržnja i pljuvačina žešća.

  Sve ovo oko Lidla šta će i kako će biti i svakodnevni komentari pojedinaca me podsecaju na Hasu iz vica o Muji i Hasi.

  Hteo Haso da pozajmi bicikl od Muje da ode u Doboj, pa do Mujine kuće razgovara sam sa sobom:
  Ja ću reći : Daj mi Mujo tvoj bicikl treba da odem u Doboj.
  On će reći : Na putu će biti rupa, upašćeš u rupu i polomiti bicikl.
  Ja ću reći : Paziću i neću polomiti bicikl.
  On će reći : Na putu ćeš svratiti u kafanu, ostavićeš bicikl napolju i neko će ti ga ukrasti,
  a ja ću reći: Neću ostaviti bicikl i neće ga niko ukrasti.
  A on će reći:…..
  Tako stigne on do Mujine kuće i kad mu ovaj otvori vrata Haso će:

  – MUJO, JEBO TE TVOJ BICIKL!!!!

 19. Moćni maloprodajni lanac kaže:

  Maloprodajnom lancu koji će do 2020 biti vodeći lanac marketa u Srbiji ne može niko ništa. Nemačka uvodi red u Srbiju, čuvajte se vi koji red ne volite!

 20. Kenjereš Andraš kaže:

  Posle Lidl-a stiže, “Family Frost” sa malim kamionima “Peugeot Boxer”sa hladnjačom. Prodaje robu za domaćice, zelenu, testeninu,sokove, sladoled smrznutu robu sve zbog čega nemorate odlaziti na pijacu i prodavnicu.
  Vozi ulicama sela i prigradskim ulicama, svirajuci lepu muziku..
  Cene su za nijansu veće, ali dolazi na kućni prag. Kvalitet roba je na visini izbora.

 21. Pojela maca jezik... kaže:

  @Moćni maloprodajni lanac

  Još jedan lobista. To što ti pišeš je delom “Što je babi milo to joj se i snilo” a delom čista propaganda. Imam više iskustva sa Srbijom nego ti, i kažem da će i Lidl, poput i većih od njega, propasti. Ne znaš ti sa kim imaš posla, sa Srbima. Oni su i NATO sje*ali, srušili im “nevidljivi”, njihov ponos, namagarčili ih pomoću maketa… NATO oficiri su sami javno priznali da su izgubili rat od Srbije. Nego, i sam početak Lidla je “sjajan”, afera sa nipodaštavanjem žena. Tako aristrokratski!

  Nešto se ne javljaju Loto, Logika, Fake komment, Fremdarbeiter, Tajna Loža, Nerealni, Lajčo, Stark Mark, Sara, maglocistac, Savannah, Mladen, Irealan, Indijanac… da brane nemačko i austrougarsko. Šta je bilo!? Kaput (nem.)? Jedu svoja mu*a. Op, trt, gevezen zajn!

 22. Lobirati za zlo je zlo kaže:

  @Moćni maloprodajni lanac

  Nemačka uvodi red u Srbiji? Jel to ona koja vređa žene? Ona koja je kriva za holokaust? Jel to taj red!?

 23. Idem u Lidl kaže:

  Jedva cekam 11. Oktobar. Porodicno se spremamo da iz Kucure krenemo put Lidla u Suboticu.

 24. yu kaže:

  Nedeljnik „Stern“ je u seriji tekstova otkrio kako poslovodstvo „Lidl“-a špijunira zaposlene. Posebni kontrolori su čak beležili i koliko dugo se pojedini radnici zadržavaju u toaletu, ali i sa kim su u ljubavnoj vezi. Kamere su bile svuda postavljane po prodavnicama i beležile su čak i PIN kodove koje su kupci ukucavali prilikom plaćanja kreditnom karticom. Poslovodstvo je zbog toga aprila 2008. smanjilo broj kamera, ali su one ubrzo vraćene na staro brojno stanje. Kompanija je zbog ovih prekršaja morala da plati ukupno 1,462 miliona evra kazni.

 25. Lidl Mitarbeiter kaže:

  @Yu

  U Lidlu se 2008 nije moglo plaćati kreditnom karticom.

  Kada ti budeš meni plaćao 14,95 Eur brutto satnicu rada u tvojem dućanu, onda ja i ti možemo pričati o tome da li Lidl valja ili ne valja. Znači, kada vaši srpski dućani budu na nivou jednog Lidla koji je u to vreme kontrolisao radnu snagu zbog višemilionskih krađa na godišnjem nivou, budu isplaćivali satnicu od 14,95 Eur brutto, sa sve porezima, doprinosima, socijalnim i penzionim osiguranjem, onda možeš da se javiš.

 26. Deutschland - Land der vielfalt kaže:

  O, kako je lepo videti da u Srbiju nemački Unterhehmen ulažu toliko novca. Kako je lepo znati da ja kao Nemac kad dođe u Srbiju, ko da sam kuči u Stuttgart došao. Bio sam u Srbiju u Woivodina poseti selo moga Dede što je proteran posle Weltkrieg i duša mi je Gefunkelt jer sam mislio da sam došao u Deutschland. Sve ima što ima u nemačku. Kupio sam nove Schuhe u Deichmann, otišo na pravu Bohnen kafu u McDonalds novi u Neusatz, a tamo sve na nemački piše, ja ne mogu verovati, unglaublich! Onda sam kupio nešto za kuču na Metro karticu u Metro Marktu, dovezao sam se mojim BMW X6 do starog grada Maria-Theresiopel i setim se da nemam šampon Zuhause, stao sam na parking i vidim DM. Podrazumeva se einkauf u DM drogeriju! Posle toga sam otišao po mog Brudera što u Siemens radi tamo u Suboticu i večerali smo u Pivnici München što Walter je vlasnik. Sad uskoro dolazi i LIDL. Hvala Srbiji što se kao Deutscher osečam tako dobrodošlim u vašoj zemlji i što ste prepoznali beneficije nemačke kvalitete i ordnung! Danke!

 27. Jadno i bedno... kaže:

  Vidi, vidi, kako su se cionisti Nemci osilili, pogledaj im samo rečnik. Izađoše iz svoje jazbine u kojoj se podmuklo kriju pa gaze po svemu oko sebe, po “svinjama” (schwein). Ne zaboravite, istorija govori, a nju ne možete obmanuti vašim lažima; kad god ste mislili da ste jaki doživeli ste bolno otrežnjenje.

  Nego, uporno ćutite na činjenicu da omalovažavate, vređate i ponižavate žene. Naše majke, sestre, bake, devojke, prijateljice…Ispoljavate diskriminaciju i mizoginiju. Čitam da se po gradovima organizuju da vas bojkotuju, da će tražiti zaštitu međunarodnih institucija. Ni reč o tome ne progovarate. E, “gospodo”, to ste vi! Eto Subotičani šta vam se sprema.

 28. Aleksa kaže:

  E moj JaPaja, ovo je malo nevešto prepričana šansona Zvonka Špišića “Bicikl”. Vidi na You Tube. Pozdrav!

 29. Mile kaže:

  Švabe oduvek žele da vladaju Evropom, i nikako da im uspe, jer Dobro uvek nadvlada Zlo. U bojkotu je spas, ne poštujte ih, ne cenite, ne kupujte ništa njihovo, ne radite sa njima i za njih. Ne dajte im ništa svoje.

 30. Jbg kaže:

  @JaPaja

  Davno sam zaključio da ste poluobrazovani. Ne znate kako stoje stvari i kako će se razvijati. Nazivati one koji znaju više i bolje retardima očekivano je. Majstore, držite se zanata, kada Vam već ide dobro, jer od mušterija naplaćujete sve više. Jel tako beše?

 31. Nemac kaže:

  @Mile

  Mile, da nema tih Švaba odnosno Nemaca, ne bi ste vi imali ni jednu penziju i platu uredno isplaćenu u Srbiji. Vaš budžet se svaki mesec puni parama iz pozajmica koje daje između ostalog i nemačka, i to u najvećem procentu. Vaš najveći poslovni partner i prijatelj je ista ta nemačka, bez nje ne bi ste imali desetine hiljada radnih mesta u Srbiji.

  Mene čudi kako jedna zemlja sa bednih 37 Milijardi Dolara bruto društvenog proizvoda uopšte zamišlja da je nešto na evropskoj i svetskoj sceni, otkud toliko iluzija u vezi vaše pozicije u svetu? Bitnost i snaga jedne zemlje mere se isključivo ekonomskim pokazateljima i shodno njima zemlja može više ili manje da filozofira i nameće svoja pravila, a vi uporno filozofirate praznom puškom i svi vam se smeju jer ne shvatate koja je vaša pozicija u Evropi zaista, a ona je ne baš tako slavno poslednje mesto zajedno sa Albanijom. Vaše komšije mađari imaju 140 milijardi BIP, komšije Hrvati sa duplo manje stanovnika 50 Milijardi BDP, Česi imaju 200 milijardi, Slovaci 90 Milijardi dolara, a gde ste vi sa vaših 37 Milijardi dolara društvenog proizvoda od koji su 15 Milijardi zasluga isključivo stranih firmi u Srbiji? Ajte pogledajte Austriju sa kojom se vi uporno poredite? 387 Milijardi dolara na praktično isti broj stanovnika a vi zamišljate da ste na svetskoj sceni bitniji od Austrije. Nije čudo da ste tamo gde jeste, red i rad se ne stiču preko noći, a to je ono što vama fali već 500 godina.

 32. JaPaja kaže:

  @Jbg
  Da ja sam poluobrazovan i ne znam kako stvari stoje. Zato ste vi tu na ovom sajtu da nam svima objasnite kako stvari stoje oko Lidla i otvorite oci i objasnite vezu Lidla sa austrougarskom i Marijom Terezijom i isteklim rokom trajanja robe i ……

 33. Nemac kaže:

  @JaPaja

  Na takve nacionalno ostrašćene mizerije ne treba obraćati pažnju. Ono što je bitno je da se protok roba i kapitala nesmetano odvija između DE i SRB, a ubudućnosti će toga biti daleko više. Ovi što se javljaju po nacionalističkom ključu ne mogu ništa učiniti protiv toga. Za deceniju dve, više neće postojati ni nacije ni države kakvim ih poznajemo, i svaki pokušaj isticanja nacije umesto prosperiteta celog čovečanstva biće najstrožije sankcionisan.

 34. Jbg kaže:

  @Nema

  A ko se to, Nemac, javlja po “nacionalističkom ključu”? Jedan Nemac, licemeran. Vaša “velika” Nemačka je sluga Americi, kao što je uvek bila. U kontinuitetu joj služite za pljačku, porobjavanje i ubistvo Evrope i Istoka. Nema više Nemačke, sem imena. Živite od praznih priča na koje padaju budale. Istorija beleži da ste najveći zločinci u Evropi. Svako pametan vam ne da ništa, use*ite se od muke ali tako je. Posle to jedite.

 35. @Jbg kaže:

  Šta je to Realni? Pa ti se ono beše ne izrašavaš tako vulgarno, prosto, nekulturno, bezobrazno? A nisti ni fašista kao. Ili to ne važi kad su Nemci u pitanju? Njih rado pljuješ i vređaš, šovinisto, i to direktnije nego što vređaš građane grada koji ti je sve pružio. Otišao si kod Švabe na bauštel, nabio ti koplekse, i sad ih lečiš ovde, jer Švabu ne zanimaju tvoji ljigavi izlivi. Pokazao si svoje pravo lice. Baš postaješ nervozan.

 36. Nemac kaže:

  @Jbg

  Vaš način izražavanja govori u prilog vašeg primitivizma koji traje dobrih 500 godina. Vi kao samo mala nacija u Evropi posebno ne možete baš nešto da se pohvalite deficitom ratnih kriminalaca i osuđenih ratnih zločinaca kroz istoriju. Da vas podsetim da kod vas osuđeni ratni zločinac svaki mogući dan širi i dalje svoj otrov preko kanala sa nacionalnom frekvencijom, tako nešto je nemoguće u nemačkoj.

 37. Ko vas j... kaže:

  Istorija veoma dobro zna ko su Nemci. Ne možete se oprati ni za hiljadu godina, koliko ste očekivali da vam traje Treći rajh, ali ste se preračunali za “samo” 987 godina, trajao je “čak” trinaest. Onda ste osnovali Četvrti.

  Meni Subotica ništa nije pružila (ja njoj jesam mnogo) i nemam sa njom više ništa. To je Crna rupa koja jede samu sebe, od nje se jednostavno mora pobeći. A ta sr*nja sa bauštelom, Nemačkom, klizanjem i ostalim pišite koliko god hoćete, mene ne tangiraju.

  P.S.

  Većih šovinista, fašista i zločinaca od vas Švaba nema, to kazuje istorija. Žalim slučaj, protiv istine ne možete ništa, možete samo da omalovažavate i fizički uklanjate one koji ukazuju na istinu.

  P.P.S.

  Šta bi sa aferom “Omalovažavanje žena”? Lidl je priznao da je to učinio. Nešto se ne oglašavate po tom pitanju!

 38. Kupio sam sličuge kaže:

  @Realan

  Realan je primer velikosrpske propagande koja je nasilno injektirana tokom devedesetih godina, primer primitivnog provincijalca koji živi u srednjem veku. Međutim, pored svega toga, on je još slikovitiji primer osobe bez obraza i integriteta. Da li neko ko stoji iza toga što piše, to uvek radi pod jednim nadimkom ili iz poruke u poruku non stop menja svoj nadimak i pravi se da nije rekao stvari koje je uporno ponavljao? Primećuje se da gubi živce, ruke mu se tresu dok piše. Posle niza nazovi finih poruka, kada je raskrinkan na jednoj drugoj temi, momentalno je poludeo i izgubio kontrolu koju nikada nije ni imao. Samo šizofreničar sa ozbiljnim psihičkim problemima može iz otvaranja Marketa diskontnog tipa napraviti čitavu zaveru, osuditi jedan ceo veliki narod i uporno promovisati svoje gluposti o cionistima, masonima i ostali arsenal budalaština njegovog voljenog osuđenog ratnog zločinca, prvog osuđenog ratnog zločinca posle drugog svetskog rata da dodam. Realan je primer svega što ne valja sa Srbijom, eksemplar činjenice da u su u Srbiji vrata neuropsihijatriskih ustanova širom otvorena, i da nema nikakve kontrole eventualnog nedozvoljenog izlaska iz istih. Moraćeš se više pomučiti u tvojim pisanijama ako psihički izdržiš, u šta sumnjam.

 39. Ko vas j... ali zaista! kaže:

  @Kupio sam sličuge

  Ma, samo ste vi cionisti ljudi, sve ostale smatrate neljudima. To je odavno poznata stvar. Uzgred, najveća propaganda na svetu je vaša velikocionistička, štampani i elektronski mediji, internet, film, obrazovanje… Mnogo vam smetam čim ste angažovali armiju vaših agenata protiv mene. Uspeo sam da vas iz vaše jazbine izvučem na svetlo dana, da se razotkrijete, da potvrdite vaše postojanje, da odate vaše planove.

  Ponoviću:

  P.S.

  Većih šovinista, fašista i zločinaca od vas Švaba nema, to kazuje istorija. Žalim slučaj, protiv istine ne možete ništa, možete samo da omalovažavate i fizički uklanjate one koji ukazuju na istinu.

  P.P.S.

  Šta bi sa aferom „Omalovažavanje žena“? Lidl je priznao da je to učinio. Nešto se ne oglašavate po tom pitanju!

 40. Loto kaže:

  Otupele klizaljke realnome pa je malo nervozan, mnogo nervozan. Kakav folirant, poslali ga srpski maloprodajni lanci da tupi protiv Lidla. Na portalima svih gradova gde se otvara Lidl 11. Oktobra on prisutan sa glupostima, teorijama zavere i nacionalizmom. Ko j..e tebe i tvoje trgovinske lance koji su te poslali! Lidl dolazi da zavlada! Za par meseci ode Realni bot po klizaljke u Lidl.

 41. Volimo LIDL kaže:

  Jedva čekamo 11. Oktobar. Mi dolazimo iz Sente da se uverimo u kvalitet i niske cene LIDL prodavnica.

 42. Nikad Lidl kaže:

  Lidl omalovažava žene, sam je priznao.

 43. Jovica kaže:

  11. Oktobra u Srbiji prestaje Monopol par domacih osrednjih lanaca marketa i startuje novo doba kvaliteta, konkurencije i manjih cena.

 44. Sukra kaže:

  @Volimo LIDL
  Ma bravo!
  I mi jedva čekamo 11. oktobar.
  Ja dolazim iz Toronta a moja sestra dolazi iz Melburna da prisustvujemo tom veličanstvenom događaju.

 45. Lidl to smo ti i ja kaže:

  @sukra

  I treba da dođete, dobrodošli u carstvo dobre kupovine. Nigde sunce tako lepo ne greje kao pod kvalitetnim nemačkim limom.

 46. Sukra kaže:

  @Lidl to smo ti i ja
  Uzbuđuje me i sama pomisao na kvalitetni nemački lim.

OSTAVITE KOMENTAR