StudFest na Paliću – jedinstven studentski muzički festival

StudFest– jedinstven, studentski muzički festival, održaće se od 12. do 15. maja na tradicionalnoj lokaciji, na Palićkom jezeru, u Subotici.

Ovaj fenomenalni muzički festival kroz svoj četvorodnevni program, ugostiće poznate muzičke izvođače kako domaće, tako i strane, a svi posetioci moći će da uživaju u jedinstvenim zvucima elektronske muzike.

I to nije sve, muzički program festivala je zamišljen tako da obuhvati što više različitih žanrova, a sve to biće podeljeno po danima i na tri različite muzičke bine.

Ovogodišnji LineUp StudFest-a su popunila mnoga poznata imena:Andrew Meller, Nico Moreno, Raffa FL, Somewhen i Xenia, a pored njih nastupaće i mnogi drugi izvrsni izvođači poznati širom zemlje i sveta: Miloš Vujović, Marko Vuković, Filip Fisher, RanchaTek, Branko Vuković, ali i odlični live izvođači: Fox, Surreal, Tam, Micka Lifa, kao i rock sastavi Odliv Mozgova i Ritam Sex-I-Ja (RHCP Tribute band) koji će pružiti neki novi pečat ovom festivalu.

Takođe, popularne studentske žurke nisu izostavljene, te će svi ljubitelji plesa i malo drugačijeg muzičkog koncepta uživati u poznatoj Dragi Bravo žurci i različitim tematskim žurkama.

Pored vrhunskog muzičkog programa, na festivalu biće organizovani brojni društveno-odgovorni projekti i edukativne tribine. Ove godine StudFest je odabrao i ključnu temu društvenog delovanja:“Ekološki stambeni objekti”. A profesor sa građevinskog fakulteta će držati mini tribine i sa mladima diskutovati o problemima i rešenjima na ovu temu.

Cene ulaznicaza ovogodišnji StudFest biće podeljene u nekoliko kategorija u zavisnosti da li kupujete jednodnevnu ili za ceo festival. Ulaznice možete kupiti na zvaničnom sajtu festivala, kao i na svim prodajnim mestima Gigstix servisa.

Svi putevi ovog proleća vode na Palić, zato ne propustite da budete deo jedne ovakve priče i doživljaja.KOMENTARI

 1. Taca kaže:

  Wow, kako poznata imena!!!! 😀
  Dovedite više rock sastava i podignite kvalitet festivala

 2. Anonimni kaže:

  Zar ste i vi poceli promovisati SNS degenerike?

 3. zig zigi kaže:

  Bice i droge?

 4. Sale kaže:

  U od toliko poznatih izvodjaca mislim da nisam cuo ni za jednoga… 🙂

 5. Lokalna omladina kaže:

  Ha ha ode fest u kasarnu ,preporuka Suboticanima da bojkotuju festival.Sramota za komplet line up i onu dj bagru iz Novog Sada.Praviti fest u Su.i da niste podrzali lokalne bendove i dj-eve ,dokaz da ni jedna osoba iz org.nije pravi Suboticanin.Zavucete ruku u opstinsku kasu nas Suboticana,a osim Visnje(nema dva nastupa normalna)nikoga iz Su niste pozvali.Tako ce Vam i proci ovaj otrcan i nakaradni festival.Pojma nemate za te pare kakav ste mogli Fest da uradite sa lokalcima zajedno.Luzer fest

OSTAVITE KOMENTAR

9 + 1 =

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 8 + 10 ?
Please leave these two fields as-is: