Studio modernih plesova Larisa osvojio brojne nagrade

Na državnom takmičenju 30. marta u Novom Sadu u organizaciji ESDU Dance Serbia, Studio modernih plesova “Larisa” učestvovao je sa 6 koreografija i osvojio 4 prva mesta, 2 treća mesta, specijalnu nagradu za stil i šminku i specijalnu nagradu za najzabavniju koreografiju na takmičenju.

 

Sa 5 koreografija studio se plasirao na evropsko takmičenje koje će biti održano u Poreču od 19. do 25. maja. Koreografije su postavili Edvard Rađenović i Inja Vuković.

 
Osvojene nagrade:

-4 REAL – I mesto deca grupa hip hop

-DANCE WITH YOU – I mesto par odrasli open

-SMILEY – I mesto odrasli grupa open i specijalna nagrada za najzabavniju koreografiju

-ŠTRUMFOVI – I mesto produkcije deca

-KLAVIR -I II mesto juniori formacija open, specijalna nagrada za najbolji stil i sminku

-CANT STOP – III mesto juniori grupa hip hop

 

4 Real

Cant stop

Studio „Larisa“ iz Subotice radi 13 godina kao plesni studio gde plesači uzrasta od 4 godine do omladinskog uče moderne plesove (moderan balet, primenjenu gimnastiku, klasičan balet, hip hop). Osnova rada je savremeni scenski pokret a plesači i koreografi studija se trude da razviju sopstveni stil kada je u pitanju koreografija, kostimi, muzika… Studio je član Evropske plesne asocijacije ESDU, Vojvođanske plesne asocijacije VAMP koja radi u sklopu međunarodne IDF organizacije,  kao i „Centra za igru“ pri Udruženju baletskih umetnika Srbije.

 

Studio „Larisa“ je 2006. godine bio nosilac nagrade za najuspešniji ansambl u oblasti savremenog plesa (na takmičenju u organizaciji „Centra za igru“ i UBUS-a) kao i nosilac 60 nagrada, uglavnom prvih na državnim takmičenjima u oblasti savremenog plesa. Poslednje međunarodne nagrade su osvojeno II mesto na međunarodnom takmičenju u Bugarskoj u junu 2007., III mesto u Italiji 2008., II mesto na Svetskom kupu u Srbiji 2010, prvo mesto na Svetskom prvenstvu u Poreču 2012., nagrade na Evropskom prvenstvu u Kanjiži 2012.

Klavir

Smiley

ŠtrumpfoviKOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR