Subike sistem počinje sa radom u petak

Povodom prvog dana proleća biće otvorena treća sezona „Su Bike“ sistema.

 

U saopštenju koje je uputio “Parking” se navodi da svi koji koriste ovaj servis moći će, kao i prethodnih sezona, da iznajme bicikle na nekoj od pet postojećih stanica: na parkingu iza Otvorenog univerziteta, na stanici kod "Male gostione" na Paliću, u Dudovoj šumi kod Hale spotova, na stanici pored Buvljaka i kod Bazena na Prozivci.

subike

Princip funkcionisanja servisa u odnosu na protekle sezone neće se menjati, a nema izmena ni u pogledu radnog vremena i cena. Iznajmljivanje bicikala na sat vremena i ove sezone biće 20 dinara, a cena dnevnog iznajmljivanja ostaće 100 dinara. Cena izrade čip kartice, koja je vlasništvo korisnika, ostaje ista, i iznosi 500,00 dinara.

 

Registracija korisnika vrši se na blagajni preduzeća, u Ulici Đure Đakovića broj 23/II.

 

Korisnik „Su Bike“ sistema postaje svako ko se registruje, odnosno dobije koririsničku karticu, i prihvati Pravilnik o iznajmljivanju i upotrebi bicikala na teritoriji Grada Subotice. Na Paliću, korisničku karticu moguće je iznajmiti u kiosku pored Su Bike stanice, koji počinje sa radom 01. aprila, zaključuje se u saopštenju.KOMENTARI

  1. Usputachni kaže:

    Sve je to lepo ali to sa tim karticama mi je i dalje blesavo. Dođe turista pa bi se provozao biciklom a on prvo čip karticu treba da napravi i plati,a biciklu će koristiti jednom npr. 3 sata (60din) dok kartica košta 500 din. Stavite sebe u ulogu turiste i zapitajte se da li bi ste se vozili biciklom po npr. Kopenhagenu da je tako i tamo komplikovano. Inače dobro da i ovo postoji samo rešite to bolje sa tim karticama.

OSTAVITE KOMENTAR