Subotica je prvi grad u Srbiji u kome će biti omogućeno korišćenje EasyPark servisa

EasyPark je vodeći evropski smart parking servis koji posluje u 15 zemalja i 900 gradova, a Subotica je prvi grad u Srbiji u kome će biti omogućeno korišćenje EasyPark servisa, putem besplatne aplikacije.

Kao deo svoje misije za poboljšanje gradske mobilnosti EasyPark donosi paletu usluga, uključujući traženje slobodnog parking mesta, punjače za električna vozila i digitalno plaćanje. Ova aplikacija omogućava korisnicima plaćanje parkinga u celom regionu i Evropi, kao i lako i jednostavno plaćanje parkinga svim stranim turistima i gostima našeg grada.

U utorak, 18.06.2019. godine sa početkom u 11:30 časova, na uglu ulica Dimitrija Tucovića i Trg Cara Jovana Nenada, kod Bance Intesa, održaće se konferencija za štampu na kojoj će biti predstavljena usluga EasyPark.KOMENTARI

 1. mario kaže:

  Grad nam sve vise lici na seosku kasabu,prljav i neuredan a vi pricate o digitalnom parkingu.Pa pogledajte parking kod gradske kuce,ako ne pazite mozete karter polomiti dok se parkirate.

 2. suboticanka kaže:

  A mnogi delovi grada su jos bez kanalizacije!

 3. Lazarus1Long kaže:

  Haha pa prvo rešite prikazivanje broja slobodnih mesta na parkinzima radnički i mlečna pijaca pa tek onda da idemo u digitalizaciju. Mada ta aplikacija na kraju krajeva nije ni predvidjena za domaći živalj nego za strance koji znaju tim da barataju, ali ima da se iznenade kad budu videli da se ovde vozi na mišiće…

 4. Salamander kaže:

  Prvo rešite parking (a pre toga mnogo drugih proritetnijih stvari u gradu) pa tek onda radite na aplikacijama za lakše pronalaženje parkinga. Navedeno javno preduzeće koje upravlja parkingom možda za početak napravi neki novi parking ili smisli način kako da rastereti parking kod Radničkog za početak jer lokalni stanari muku muče sa parking prostorom, a plaćaju ga, a isto tako nema nikakvo upozorenje kad je parking pun. Druga stvar koja me zanima koliko to sve košta i kakve benefite će obični građani da imaju od toga?

 5. Petar Gabrić kaže:

  Megalomanija

OSTAVITE KOMENTAR