Subotica na Sajmu investicija u Minhenu

Na najvećem svetskom sajmu investicija i nekretnina – EXPO REAL 2010. koji je juče počeo u Minhenu, među izlagačima na nacionalnom štandu Srbije je i grad Subotica.

Slika

Na poznatoj manifestaciji, gde se predstavlja 1.500 učesnika iz 34 zemlje, Subotica je ponudila investitorima lokacije za braunfild i grinfild investicije, a pre svega potencijale koje nude Privredno-tehnološki parkovi i "Park Palić".

Delegacija grada Subotice, koju predvodi gradonačelnik Saša Vučinić, učestvovaće tokom trodnevnog sajma i na mnogobrojnim međunarodnim konferencijama, od kojih je jedna posvećena investicionim potencijalima Srbije.

Sajam je danas posetio i ministar za životnu sredinu i prostorno planiranje Oliver Dulić. On je prisustvovao otvaranju nacionalnog štanda Srbije, na kojem projekte predstavlja 12 izlagača. Dulić će govoriti na temu trenutnog stanja u Srbiji u oblasti građevine, investicija i nekretnina, kao i o Zakonu o podsticanju građevinske industrije u uslovima ekonomske krize na investicionoj konferenciji koju organizuje Agencija za strana ulaganja i promociju izvoza Republike Srbije – SIEPA.

Izvor: TanjugKOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

8 + 1 =

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 11 + 10 ?
Please leave these two fields as-is: