Subotica na sajmu Real Vienna

Subotica se predstavila na sajmu nekretnina i investicija "Real Vienna" koji se održava u istoimenom gradu. Sa ciljem da se što više približe potencijalnim investitorima, delegacija grada Subotice na čelu sa gradonačelnikom Sašom Vučinićem, Goranom Gabrićem i Brankom Guslovom, prezentovala je potencijalne lokacije kao i mogućnosti ulaganja u grad.
Lokacije se nalaze pod okriljem dva preduzuća "Park Palić" i "Privredno-tehnološki parkovi" i locirane su kako na Paliću tako i na potezu Druge kasarne i Malog Bajmoka. Dobar deo lokacija poseduje urbanističke planove, tako da se investitoru veoma brzo može izaću u susret ukoliko odluči da investira u Suboticu.

Slika

Sa jedne strane, Park Palić je na sajmu predstavio 19 lokacija na ukupno 30ha zemlje, koje se nude potencijalnim ulagačima i od čega je polovina pokrivena planskom dokumentacijom. Sa druge strane Privredno-tehnološki parkovi su prezentovali lokacije na kojima se trenutno i sprovodi investicija Norme, kao dobar primer uspešne saradnje grada i ulagača.

SlikaKOMENTARI

  1. Gost kaže:

    Ma ajte molim vas, otisli ljudi malo na izlet. Da im dupe vidi puta.

OSTAVITE KOMENTAR

2 + 4 =

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 10 + 6 ?
Please leave these two fields as-is: