Subotica na sajmu Real Vienna

Subotica se predstavila na sajmu nekretnina i investicija "Real Vienna" koji se održava u istoimenom gradu. Sa ciljem da se što više približe potencijalnim investitorima, delegacija grada Subotice na čelu sa gradonačelnikom Sašom Vučinićem, Goranom Gabrićem i Brankom Guslovom, prezentovala je potencijalne lokacije kao i mogućnosti ulaganja u grad.
Lokacije se nalaze pod okriljem dva preduzuća "Park Palić" i "Privredno-tehnološki parkovi" i locirane su kako na Paliću tako i na potezu Druge kasarne i Malog Bajmoka. Dobar deo lokacija poseduje urbanističke planove, tako da se investitoru veoma brzo može izaću u susret ukoliko odluči da investira u Suboticu.

Slika

Sa jedne strane, Park Palić je na sajmu predstavio 19 lokacija na ukupno 30ha zemlje, koje se nude potencijalnim ulagačima i od čega je polovina pokrivena planskom dokumentacijom. Sa druge strane Privredno-tehnološki parkovi su prezentovali lokacije na kojima se trenutno i sprovodi investicija Norme, kao dobar primer uspešne saradnje grada i ulagača.

SlikaKOMENTARI

  1. Gost kaže:

    Ma ajte molim vas, otisli ljudi malo na izlet. Da im dupe vidi puta.

OSTAVITE KOMENTAR

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 9 + 15 ?
Please leave these two fields as-is: