SUBOTICA OPEN 2010

SUBOTICA OPEN 2010
IDSF International Open Latin & Standard

Peti put za redom Subotica će biti domaćin jednog od najvećih međunarodnih turnira u standardnim i latinoameričkim plesovima u Evropi. "Subotica open 2010", koji u skladu sa odlukom Međunarodne federacije sportskog plesa (IDSF), Plesnog saveza Srbije, Vojvođanskog plesnog saveza i Plesnog saveza Subotice organizuje Plesni klub FIESTA PLUS, održaće se 19, 20. i 22. marta u Hali sportova.
Predsednik kluba, Dušan Kirćanski, najavio je da će se u toku ova tri dana publici predstaviti dnevno oko 250 plesnih parova iz 24 zemalja Evrope i sveta, koji će se takmičiti u svim kategorijama standardnog i latinoameričkog plesa. Pravdu na ovom turniru deliće 18 sudija iz 14 zemalja. Sportski direktor kluba i glavni trener, Nenad Kirćanski – Kića, nekadašnji sedmostruki državni prvak Srbije nastavlja svoju karijeru u profesionalnom plesu svetske lige a uspeh sa podijuma prenosi i na organizaciju ovako velikog sportskog dešavanja.
Vlada Republike Srbije – Ministarstvo omladine i sporta,prepoznali su veličinu i značaj ovog turnira i sportskog plesa u Srbiji, i doprineli su u značajnoj meri realizaciji ovog projekta obezbeđivanjem neophodnih sredstava za njegovo finansiranje. A ove godine im se pridružuju Sekretarijat za sport i omladine Vojvodine i grad Subotica.
Pored ove pomoći organizatori se zahvaljuju svim prijateljima koji su imali želje i entuzijazma da se Subotica i sportski ples predstavi u najboljem svetlu. Svim takmičarima želimo puno uspeha.

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

SlikaKOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR