Subotica pomaže 30 ekoloških projekata

Posle sprovedenog konkursa, Grad Subotica će odlučio da podrži 30 najbolje ocenjenih projekata iz oblasti ekologije.

Podržani projekti bave se promocijom prirodnih vrednosti okoline Subotice, unapređenjem sistema upravljanja otpadom, kompostiranjem, merama za smanjenje zagađenja vazduha i obeležavanjem važnih datuma vezanih za zaštitu životne sredine. 

Konkursom će biti dodeljena sredstva u ukupnom iznosu od 2.483.000 dinara, dok će po udruženju biti dodeljeno od 50 do 150 hiljada dinara.

Večernje novosti


KOMENTARI

 1. Croat kaže:

  Ko ima pameti napise konkurs za sadnju drveca o obliku gujce naseg milog i voljenog. Da ima gde gradonacelnik da se zavuce , mislim u hladovinu

 2. Žderonja kaže:

  Najviše mi se sviđa od ovde svih navedenih podržanih projekata koji se bave promocijom prirodnih vrednosti okoline Subotice je obeležavanje važnih datuma vezanih za zaštitu životne sredine. Ahaha, pucam od smeha, ne kažem ja ništa konkretno, samo zamišljam kako to izgleda. Nikad kraja obeležavanjima i slavljenjima.

 3. Anonimni kaže:

  Ma bolje da pomazete sirotinji a ne da od njih jos i ukidate ono malo sto dobiju. Oni su zatvoreni u cetri zida pa se nevidi njihova sirotinja. Menjajate socijalne radnice koje su nezainteresovane za svoj posao i zaposlite nekog ko ce im pomagati a ne odmagati.

 4. Anonimni kaže:

  Bolje se pozabavite socijalnim slucajevima ljudima koji zive u bedi, a ne da im ukidate socijalnu pomoc zbog dva dana zakasnhemj

OSTAVITE KOMENTAR

72 + = 82