Subotica raspisala javnu nabavku za izgradnju ambulante na Prozivci

Subotička lokalna samouprava raspisala je javnu nabavku za izgradnju ambulante u naselju Prozivka.

Procenjena vrednost javne nabavke iznosi nešto više od 50,5 miliona dinara, a u planu je igradnja prizemnog objekta u Pazinskoj ulici, u neposrednoj blizini vrtića „Sanda Marijanović“, površine oko 320 kvadrata.

Objekat je planiran za primarnu zdravstvenu zaštitu odraslih sa ordinacijama lekara opšte prakse, delom za EKG i standardnim pratećim funkcijama za objekat ove vrste.

Rok za podnošenje ponuda jeste 07. april, nakon čega će u roku ne dužem od 30 dana biti izabran najbolji ponuđač koji će imati zadatak za u roku od 240 dana izvede predviđene radove.

Prozivka je je jedno od najvećih subotičkih naselja čiji stanovnici su decenijama kod lekara išli u ambulante koje se nalaze na obodu ove mesne zajednice.


RTVKOMENTARI

  1. Raspop Teodosije kaže:

    Naravno, ovo je predizborna godina. A šta će sa ambulantom biti kada prođu izbori? Setite se samo kula i gradova koji su nam obećavani pred svake izbore…

  2. Andrej kaže:

    Pre izbora su spominjali da ce renovirati bolnicu. Zna se da SNS govna samo lazu tako da ni u ovo ne verujem, jedino verujem da ce da zapocnu pa da ce nestati pare.

  3. jasso kaže:

    Stanujem pedesetak metara od buduće ambulante,imam 68 godina i sve dok ne budem mogao iz ambulante u Kumičićevoj preneti u tu novu ambulantu svoj karton,ne verujem ništa u to,a i pitanje da li ću to i doživeti,jel o gradnji govore od kako su napredni na vlasti…….

OSTAVITE KOMENTAR