Subotičani u rijaliti programu Maldivi

Ko pamti imena Đenaro Olivijeri i Gvido Pankvaldi, taj pamti i Igre bez granica, vrlo popularni TV show s kraja 70ih i 80ih, kada su se predstavnici jugoslovenskih gradova takmičili u međunarodnim susretima. Discipline su bile uvek originalne a naše cure i momci su uvek dobro prolazili.

 

Vođeni tom idejom, TV Happy je kreirao rijaliti šou „Maldivi – više od igre“.

 

U tropskom ambijentu, takmičiće se 16 ekipa koje predstavljaju svaka svoj grad. Subotičani su u prvom ciklusu sa ekipama Šapca, Novog Beograda i Niša. Pored zabave, najbolji pojedinac će osvojiti 50 000 evra a pobedničku ekipu očekuje 10 000 evra koje će uložiti u rekonstrukciju nekog sportskog objekta u svom gradu.

Najviše pažnje za sada izaziva mlada Subotičanka Sanja Sučević, kikbokserka, reprezentativac i balkanski prvak. Najpre je isprepadala protivnike a ubrzo je usledilo i maltretiranje članova svoje ekipe. Subotičku manekenku Sanju Staparski,koja je zamenila povređenu Vesnu Francišković, umalo nije napala jer nije bila zadovoljna njenim zalaganjem u disciplini – jedenje krofni. Tanana misica ne bi bila to što jeste da je sklona proždiranju slatkiša a zgodna kikbokserka, nenavikla na timski duh, obrušila se na Sanju i dovela je do suza.

 

Show se nastavlja.

Sanja : Dečko, imaš nekih problema !?KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR