Subotičani za Olivera prikupili 310 hiljada dinara

Na humanitarnom vašaru, održanom u nedelju popodne u centru Subotice prikupljeno je 310.000 dinara namenjenih za lečenje malog Olivera Pal Gajodija iz Bajmoka, koji boluje od teške bolesti.

Ovo je bio drugi vašar namenjen Oliverovom lečenju, a na ova dva susreta prikupljeno je više od 600.000 dinara.

Oliver Pal Gajodi od svojih prvih meseci vodi tešku borbu sa smrtonosnom bolešću, atrofijom kičmenih mišića. Jedina nada za njegovo izlečenje je specijalan lek koji košta dva miliona evra.

Organizatorke bazara, desetak vrednih i plemenitih Subotičanki, zadovoljne su i odzivom građana i prikupljenom svotom, ali i uopšte atmosferom koja je vladala.

– Naravno, uvek može bolje i zato ćemo nastaviti sa organizovanjem ovakvih skupova kako bi što pre došli do cilja a to je da skupimo novac da naš Oliver dobije terapiju – kaže Radmila Vidaković, jedna od organizatorki.

Po simboličnim cenama, koje su na nivou dobrovoljnog priloga, Subotičani su mogli da se osveže limunadom, zaslade domaćim kolačima i pitama, voćem, kupe igračku ili suvenir. Za dobro raspoloženje podbrinuli su se animatori dečje igraonice „Fabrika zabave“ i tamburaški ansambl „Ruža“.

Svi koji žele da pomognu mogu to da učine slanjem SMS poruke 848 na broj 3030 ili uplatom na račune roditelja, a koji su:

Dinarski račun u Srbiji (Prokredit banka): 220-4030000292835-45

Devizni račun u Srbiji (Prokredit banka) IBAN: RS35 2204 0300 0029 2835 45; SWIFT: PRCBRSBG

Vlasnik računa: Jožef J. Pal.

 

 

Večernje novostiKOMENTARI

  1. bac Vranje kaže:

    Lepa akcija za pomoc bolesnom detetu…steta samo sto oni koji su juce vikali i kleli se za nasu decu okrecu glavu i zaboravljaju bolesnu decu i p[rave se ludi . Pozdrav svim ucesnicima koji su svojim gestom doprineli koliko toliliko da se skupi novac za Olivera u nadi da ce mu biti izlecen. Divna gesta dobro namernih stanovnika Subotice.

OSTAVITE KOMENTAR

6 + 2 =

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 5 + 7 ?
Please leave these two fields as-is: