Subotičanin s drugarom opljačkao Rajfajzen banku u Sarajevu

.

Jučerašnji dan bio je baksuzan za dvadesetčetvorogodišnjeg Dalibora R. iz Subotice i Nezarija R. (49) iz Modriče. Ova dvojica razbojnika juče ujutro opljačkali su poslovnicu Rajfajzen banke u sarajevskoj Ulici Azize Šaćirbegović. Nakon počinjenog krivičnog dela, naleteli su na policajca Muamera Stroila, koji je u trenutku pljačke bio u blizini. Pokušali su da pobegnu biciklima, ali ih je policajac na skuteru sustigao. Prilikom hapšenja torba s novcem bila je kod Subotičanina Dalibora,  zbog čega su mu odmah stavljene lisice.

.

Izvor: Nacionalni GrađanskiKOMENTARI

 1. Lansky kaže:

  Nezvanično saznajemo da su zbog pljačke uhapšeni Srbijanac Dalibor Rosić (24) iz Subotice, te Nezario Radosavljević (49) iz Modriče.

  Njih dvojica su juče oko 8.20, s maskama na licu i naoružani pištoljem, upali u Poslovnici Raiffeisen banke koja se nalazi u Ulici Azize Šaćirbegović u naselju Hrasno.

  Razoružali su čuvara i od njega oteli pištolj. Od radnica na kasi su prijeteći oružjem oteli novac iz priručne kase.

  Nezvanično saznajemo da je iz Poslovnic Raiffeisen banke ukradeno oko 20.000 KM. Nakon što su izvršili pljačku, razbojnici su se na biciklima počeli udaljavati od banke.

  “Javili su motorolom da je bila pljačka i opisali izvršioce. Primijetio sam ih na obali Miljacke. Odmah sam se dao u potjeru. Nije bilo nimalo lahko s obzirom na to da su bili na biciklima koje su brzo vozili”, kazao je policajac koji je obavljao dužnost na skuteru i koji je uhapsio jednog do pljačkaša.

  Policajac, koji nije želio da se fotografiše niti da se predstavi,  na službenom skuteru krenuo je u potjeru. Pljačkaši su se razdvojili u naselju Grbavica.

  “Odlučio sam da pratim ovog s torbom. Stigao sam ga u parku i morao sam ga oboriti svojim motociklom. A kasnije sam ga i uhapsio. Bio je naoružan, ali nije ispalio metak”, rekao je policajac, koji je kolegama prepričavao događaj.

  Policijskom akcijom bili su oduševljeni stanovnici Grbavice koji su prolazili pored oborenih policijskog motocikla i bicikla, koji je koristio pljačkaš, kao i torbe u kojoj je bio ukradeni novac. Neki od građana su policajcima čak donosili i voće.

  “Eno, uhvatiše ga. Sram ga bilo. Iz Subotice došao ovdje da pljačka”, kazala je jedna od građanki na Grbavici koja je bila oduševljena policijskom akcijom.

  Ubrzo nakon hapšenja prvog pljačkaša, policajci su se razdvojili, te su, takođe na Grbavici, uhapsili i drugog pljačkaša.

  (Nezavisne novine)

OSTAVITE KOMENTAR

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 15 + 10 ?
Please leave these two fields as-is: