Subotičanin(19) uhapšen zbog 19 krađi po Beogradu

Beogradska policija rasvetlila je 19 teških krađa i krađa izvršenih na području Beograda i uhapsili osumnjičenog A. M. (19) iz Subotice, saopštio je danas MUP.

Sumnja se da je A. M. u septembru i oktobru ove godine obijao kuće, stanove i lokale na području Palilule, Zemuna, Čukarice i Voždovca, dok je na Zvezdari i Čukarici uglavnom krao mobilne telefone.

Nakon intenzivnog operativnog rada, policija je prilikom hapšenja, u stanu u jednoj ulici u Paliluli pronašla lap-topove, mobilne telefone, nakit i lična dokumenta građana za koje se sumnja da potiču iz krivičnih dela. Deo oduzetih predmeta vraćen je vlasnicima.

A.M. je uz krivičnu prijavu sproveden Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, a sudija za prethodni postupak odredio mu je pritvor.

 

TanjugKOMENTARI

 1. Rastafarijanac kaže:

  Eto njegovog životnog dela: U proseku, jedna krađa godišnje.

 2. ovca kaže:

  tako policija resava 20 slucajeva..hahaha..bas 19 kradja…prepisali sve kradje koje se desilu u beogradu zadnjih god dana.

 3. srbenda iz b.topole kaže:

  Pa momak resio da prosiri malo trziste … a izgleda da je i lokal patriota, pa nece da lopise u svom gradau.. ha ha.. ha . ha!!

 4. Daddy kaže:

  Ja mislim da su hteli rec 19 po soliteru, inace, gde je novost?

OSTAVITE KOMENTAR

2 + 7 =