Subotičanke posle pet setova slavile u Kleku

Odbojkašice Spartaka iz Subotice pobedile su ekipu domaćina, ŽOK Klek u 12. kolu Superlige rezultatom 3:2, odnosno 27:25, 22:25, 23:25, 25:16 i 13:15 po setovima.

U sportskoj sali Miloš Grbić u Kleku Spartak je slavio nakon dramatične utakmice od pet setova.

“Trudile smo se, radile smo, mislim da smo zaslužile ovu pobedu, ovom pobedom smo dostigle više mesto na tabeli i nadam se da ćemo izboriti opstanak što nam je i cilj u ovoj sezoni”, rekal je Ana Sarić, igračica ŽOK Spartak Subotica.

“Mnogo teška ne toliko fizički koliko emotivno i psihološki utakmica jako nam je bitna ova pobeda neverovatno bitna i čestitam stvarno što su izdržali. Imali smo uspone i padove kao i ekipa Kleka. Moramo jako puno da radimo u narednom period da posložimo te kockice još bolje ali mogu da kažem da je ekipa pokazala karakter”, rekao je Damir Petković, trener ŽOK Spartak Subotica.

Najviše poena i to 25 za gostujuću ekipu osvojila je Nataša Valente Bastos.

Posetioci utakmice Klek-Spartak imali su prilike da uživaju u kvalitetnoj odbojci i uzbudljivom meču. Do zadnjih minuta u svih pet setova poene su naizmenično dobijale obe ekipe te su igračice imale priliku da pokažu znanje i hrabrost. Mečevi 13. kola super lige u ženskoj odbojci zakazani su za sledeći vikend.

 

RTVKOMENTARI

  1. komšija kaže:

    Bravo devojke bravo !

OSTAVITE KOMENTAR