Subotičanke se ne šale!

Ovom rečenicom započet je izveštaj sa zvaničnog sajta Superlige u odbojci. Spartak je za tačno sat vremena protiv Vojvodine stigao do osme superligaške pobede i na taj način učvrstio lidersku poziciju na tabeli. Opravdale su izabranice Damira Petkovića ulogu apsolutnog favorite protiv Vojvodine, a iskoristile su i ogromnu dozu samopouzdanja koju su stekle posle pobede nad Crvenom zvezdom u Beogradu prošle srede.

 

Vojvodina  –  Spartak 0:3 (21:25, 9:25, 11:25)

Domaće su koliko-toliko bile u igri samo u prvom setu, ali i tada je ritam diktirao Spartak. Vojvodina je tada došla do 21 poena, a u naredna dva seta stigle su do ukupno 20! Ivana Mrdak je ovoga puta bila najbolja na terenu, ali su i ostale u timu Spartaka bile na nivou. Mrdak je nanizala neverovatnih devet asova, još pet je dodala Aleksandra Cvetićanin.

 

VOJVODINA: Purić, Mitrović 3, Ašćerić 4, Klasnić, Jovanović, Grguri 4, Klisura 6, Bajat, Atanasijević 2, Gligorić 2, Stanarević (libero), Reljić (libero). Trener: Uglješa Šegrt.

 

SPARTAK: Faćol, Memišević (libero), Trnić 6, Cvetićanin 11, Helić 7, Vujčin 3, D. Radenković 6, T. Radenković, T. Matić 3, Oluić, Mrdak 15, D. Matić (libero). Trener: Damir Petković.KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR