Subotička jeftina nedelja

Čitavih nedelju dana, od 18. do 24.  aprila, nekoliko desetina trgovaca, zanatlija, ugostitelja ponudiće vam svoju robu i usluge po nižim cenama i do 50%.

Ova ideja je rođena još davne 1930. godine i već tada je ujedinila mnoge zainteresovane da dva puta godišnje prodaju svoju robu i usluge po povoljnijim cenama.

Na zadovoljstvo Subotičana akcija kreće ponovo.

Jeftina nedelja znači jeftinu kupovinu tokom cele nedelje od 18. – 24. aprila uz veliki izbor usluga i proizvoda sa raznim popustima, gratis uslugama, nagradnim kuponima.

U sledećem broju Subotičkih novina više i konkretnije o akciji i popustima, a do tada pripremite se za Subotičku jeftinu nedelju.

3719_1

Subotičke novineKOMENTARI

 1. vesko kaže:

  BRAVO,BRAVO I BRAVO.
  VIDI SE KO RAZMISLJA GLAVOM

 2. Sosa kaže:

  Eto kada se od nečega što je u trgovini podrazumevajuće pravi fama. Tako je u Srbiji… Baš me zanima koliki će biti ti popusti…

 3. tt kaže:

  Vesko ne kaze Vesko pise

 4. easy58 kaže:

  ma dobra stvar a taman posle jeftine nedelje stizu penzije tako da penz. mogu spiskati do zadnje pare samo za struju da ostane jer oma posle stizu i racuni (kazne). 🙂

 5. Stipan kaže:

  Hhahaha koja foraaaa. Dignu cene i onda daju popust. Jednom je bila popust ne bi da spominjem butik, patike su bile 6000din pre popusta. I 9nda su dali popust od 40%, ja reko pa nije lose ni 10posto. Odem tamo kad oni digli cenu na 10000 din i dali popust od 40posto. Tako da je cena pre popusta i za vreme popusta bila ista. Pa dokle vis3 prevare?

OSTAVITE KOMENTAR