Subotički poljoprivrednici upozoravaju na problem sa novim nadvožnjakom na Čantavirskom putu

Subotički poljoprivrednici koji po nekoliko puta dnevno u toku žetvenih radova moraju da prelaze nov nadvožnjak na Čantavirskom putu, pozivaju nadležne da reše problem nemogućnosti mimoilaženja velikih radnih mašina sa kamionima na ovom nadvožnjaku i upozoravaju da je već došlo do odronjavanja nadvožnjaka koji još zvanično nije ni pušten u saobraćaj.

Po rečima poljoprivrednog proizvođača, člana Udruženja poljoprivrednika Subotice, Željka Kujundžića, kako bi obrađivao svoju zemlju on mora nekoliko puta dnevno sa kombajnom da pređe novi nadvožnjak na Čantavirskom putu. Gabariti kombajna su toliki da prelazi u drugu traku, te postavlja pitanje kako će saobraćaj funkcionisati kada obe trake budu puštene u saobraćaj?

Pored uskih kolovoznih traka za radne mašine, juče je došlo i do odrona na delu podvožnjaka, pa poljoprivrednici postavljaju i pitanje sigurnosti za sve učesnike u saobraćaju koji koriste ovaj nadvožnjak. Poljoprivrednici apeluju na nadležne da pronađu bezbedno rešenje koje će omogućiti nesmetano kretanje kako automobilima i kamionima, tako i poljoprivrednicima sa velikim radnim mašinama.

Po rečima sagovornika RTV Yu eco, oko pedesetak poljoprivrednih proizvođača gravitira na ovo područje, a u toku intenzivnih žetvenih radova poljoprivrednici ovuda prolaze i po nekoliko puta u toku dana, te od nadleženih traže rešenje nastalog problema za koji smatraju da će biti još veći kada obe trake budu puštene u saobraćaj.

 

RTV Yu ecoKOMENTARI

 1. Nikola kaže:

  A za koga je ono beše glasala Subotica zimus i neki dan ? Glasali ste gledajte.
  Glasali ste da vam Vesić vodi radove, da ih obilazi i kontroliše. Eto vam sad.

 2. Trovach kaže:

  SNSsovske brljotine.

 3. f kaže:

  Normalno. Jesu svi radovi preplaćeni, ali su bar nekvalitetno uradjeni. Jedino je kvalitetna bila ugradnja u cenu. Tu su velemajstori. Nego da pitam, onako uzput, ne reče li gradonačelnik da je pozorište gotovo i da će ga Onaj otvoriti kada se vrati iz Njujorka? Mislim, ni jedan od navedene dvojice nikada ne laže, pa me interesuje da nije možda otvoreno, a da ja ne znam? Ili možda istina inije opcija, kada je SNS u pitanju?

 4. Bog je ljut kaže:

  snsovci opet napravili fušeraj i ukrali naše pare. Ništa novo u Srbiji

 5. Marko kaže:

  Ko radi taj i greši. Ko ne radi,samo pljuje i pametuje. Po statistici najveći kritičari bilo gde su neobrazovani,neškolovani i naravno bezobrazni. Pitajte raspali DS i njihovih 9 simpatizera iz kog puta su završili bazen na Prozivci,da li i dan danas curi voda i od kakvog materijala je pravljen.

 6. Trovach kaže:

  @f…U pozoristu se igraju tragedije, ali iza zatvorenih vrata. U glavnoj ulozi su gradjani Subotice.

 7. Mikulaš kaže:

  Nadvožnjak još nije pušten u promet,tako da ste se džaba jedili. Kad bude pušten i kad naletite na ovako nešto onda lajte. Do tad….

 8. Milos kaže:

  Nadvoznjak je stvarno jako uzak. Mislim da sirina kolovoza treba da bude sira za bar jedan metar. Svarno nije moguce da se u krivinama mimoidju dva kamiona.

 9. Anonimni kaže:

  @Mikulaš
  Kad bude zvanično otvoren, tada će biti širi?

 10. Djuka kaže:

  Ne zamerite im, oni bolje ne umeju.

 11. Kveker kaže:

  Kod .deskaš šume i blizu ,šištaka, nadvožnjak ne vodi nigde izuzev ako je šuma u koju se spušta nešto ???

 12. Evgenije kaže:

  Jbg projektant iz Beograda, nije predvideo da ce preko njega da predje kombajn ili traktor sa prikljucnom masinom. Jer jbg u krugu dvojke nema kombajna.

  U nastavku puta, postoji prelaz i preko autoputa gradjen za vreme Slobe. E ono je sirina, jer ipak je Sloba za Vucica bio i ostao tata u svakom smislu.

 13. Petar kaže:

  Problem se lako resava
  Trebace.vremena a novca ima
  Treba napraviti jos.jedan nadvoznja
  Jedan kojim se vozi u Cantavir
  Taj recimo da imamo
  I drugi koji vozi iz.Cantavira
  Jednostavno

OSTAVITE KOMENTAR

3 + 6 =

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 15 + 4 ?
Please leave these two fields as-is: