Subotički privrednici na Plato akademiji u Belgiji

Dvadeset i četiri privrednika iz sektora malih i srednjih preduzeća i deset koordinatora iz Srbije učestvuje do 1. oktobra na godišnjem međunarodnom skupu za obuku na Plato akademiji u gradu Gantu u Belgiji.

Grupa od 34 predstavnika iz Srbije na Plato akademiji, koja se nalazi u najvećem belgijskom visokoškolskom centru Gantu, imaće predavanja, predstavljanja kompanija, praktične radionice, B2B umrežavanje, susrete sa privrednicima i posetu preduzećima u tehnološkom parku Ugent. Učešće srpskih privrednika je deo projekta Plato Srbija, čiji je inicijator Privredna komora istočne Flandrije, i sprovodi se uz finansijsku pomoć Flamanske vlade.

Trening Plato projekta u Smederevu
Slika
Izvor: prodajnaznanja.com

Partneri na projektu su Privredna komora Srbije i tri regionalne komore: Subotica, Požarevac i Pančevo. Na međunarodnom skupu Plato akademija u Gantu učestvuju kooridnatori iz privrednih komora i mentori iz pet velikih kompanija: IM "Bačka Topola", "Mlekara Subotica", "Hemofarm" Vršac , "Utva Silosi" Kovin, "Bambi-Banat" Požarevac. Iz regiona RPK Subotica učestvuju predstavnici MPS sektora iz "Agria" Subotica, "Bane" Subotica, "Dudi" Subotica, "Čikoš štampa" Subotica, "Interšped špedicija" Subotica, "Osmor" Hajdukovo.

Izvor: eKapijaKOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

69 + = 78

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 9 + 10 ?
Please leave these two fields as-is: