Subotički SNS: Saopštenje

SNS: PODRŠKA PREMIJERU I STABILNOSTI ZEMLjE

U svetlu najnovijih događaja koji nedvosmisleno pokazuju da se u narušavanju stabilnosti premijera i države neće birati sredstva, svi članovi i simpatizeri Srpske napredne stranke Severno-bačkog okruga izražavaju punu i bezrezervnu podršku našem premijeru i predsedniku stranke Aleksandru Vučiću u nastojanjima da čvrsto stane na put stranim i domaćim pokušajima da se Srbija vrati unazad. Najnovija dešavanja traže  podizanje nivoa bezbednosti predsednika Vlade Srbije na najviši nivo, i odgovor na pitanje kome odgovara narušavanje stabilnosti zemlje, i kome smeta što politika koju vodi Aleksandar Vučić ima rezultate i ogromnu podršku građana Srbije.

Dok čekamo odgovore na ova i slična pitanja, SNS će nastaviti svakodnevno da se bori za moderniju,uređeniju i perpektivniju Srbiju u kojoj se poštuju njene institucije i svi njeni građani.  Samo na taj način Srbija će nastaviti putem kojim ide poslednje četiri godine i koji daje vidljive rezultate na svakom koraku.

 

 

Predsednik GO SNS  Subotica

Bogdan LabanKOMENTARI

  1. bac vranje kaže:

    Zalosno je kad se pise ovako nesto umesto da se lepo zalozite i objasnite ministru da je dovoljno proveriti serijski broj zolje i zna se cija je ,kome je isporucena ili prodata , a istini za volju sve se bojim da je na inventaru neke drzavne sluzbe, kao drugo zalosno je da ministar posla 12 sata rada mora naloziti inspektorima da provere otiske i DNK !!! Alo pa to se prvo radi!! Da nije zalosno bilo bi smesno!!! Ali dobro ima jos ljudi koji veruju u deda mrazove, badaroge,PTC-u , informeru , Pinku …. Nego nesto nema reci o onom americkom spijunu koji je u vrhu MUP-a i spijunira za Amerikance ili o spijunima koji je onaj Rus izveo iz Srbije!!!

OSTAVITE KOMENTAR

+ 37 = 41