Sudijska nepravda izbacila rukometaše iz kupa

Takmičarska komisija Kupa Srbije suspendovala je arbitre Danijela Rajkovića i Radomira Ostojića, kao i delegata Jovicu Tulaća.
Oni su kažnjeni zbog nepriznatog gola iz sedmerca koji bi doneo pobedu Spartak Vojputa u četvrtfinalu Kupa Srbije protiv Jugovića (29:30).
Jedan šut, jedan gol, delio je Subotičane od slavlja i duela sa braniocem krune Kolubarom. Šut Ristovskog u penal ruletu, pogodio je prečku, potom je lopta udarila u zemlju, opet se odbila od prečku i izašla napolje
Na snimku se jasno vidi da je lopta prešla gol liniju, Spartak Vojput je izborio četvrtfinale, ali tog mišljenja nisu bile i sudije iz Novog Sada Danijel Rajković i Radomir Ostojić.

Nastavljena je penal serija, a na kraju je slavio Jugović, pa će u Kaću dočekati Lazarevčane u četvrtfinalu.

Čini se, istog mišljenja su bili i članovi Takmičarske komisije, pa su arbitri suspendovani, pokrenut je i disciplinski postupak.

Ono što je najbolje u svemu, je što su Subotičani reagovali ljudski.

“Znamo da greška nije namerna. Dešava se to, tako se i njima desilo. Klub je poslao snimak u RS Srbije i RS Vojvodine, ali samo s namerom da se takvo nešto ne ponovi, jer bi bilo pogubno u našim nastojanjima da se plasiramo u Super ligu. Insistirali smo da se niko ne kažnjava”, istakao je direktor Saša Šaranović.

Znači, nema zle krvi?

“Taman posla. To smo rekli i odmah posle meča. I izveštač je sve lepo opisao. Nama je sad glavni cilj elita, njoj smo ustremljeni”.

(izvor B92.net)KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

5 + 2 =

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 4 + 5 ?
Please leave these two fields as-is: